13.8.2013

Yhteiskuntahypnoosi, TV ja laihtuminen

Sanoin heittäneeni televisioni roskiin, todellisuudessa en nyt oikeasti tehnyt niin, en vain enää katso sitä. Miksi?

Olen koko elämäni katsellut TV:tä pienestä pitäen paljon. Kaikki sarjat ja aina päivän elokuva jos sellainen on ollut tarjolla. Kaiken olen aina katsonut.

Onhan se kivaa nähdä se päivän elokuva, passivoitua ja paeta tylsää elämäänsä samalla kun mutustat GMO-Tobleronea vedettynä alas aspartaami-limun kanssa...

Mutta aina joka iltaisen viiden tunnin television katselun jälkeen oli tympeä olo, että mitäpä tästä hyötyi.. Turhaa ajantuhlausta se oli vain. Mutta silti, joka ilta se sama kaava toistui aina uusiksi vaan.

Mainoksista opin, että olet siisti kun juot Coca Colaa. Mainoksessa mies yritti lähestyä naista ja eikä tietenkään saanut mitään reaktiota, eikä miehellä ollut edes kavereita... Mutta sitten kun mies sai käteensä Coca Cola pullon, heti se oli kuin rokkitähti ja naiset tuli heti ympärille ja oli paljon kavereita.

Tälläistä moskaa opin alitajuntaani noista mainoksista, ja sitä samaa sinäkin olet oppinut, vaikket niin tietoisesti ehkä ajattelekkaan. Lapsemmekkin luulee olevan siistejä kun heillä on Red Bull tölkki kädessä, kuten ne mainokset näyttää.... Saat naisia kun juot Red Bullia.

Oikeasti menetät vain rahasi ja juot kemikaalista myrkkysekoitusta jolla saa ADHD etkä koskaan enää pysty keskittymään mihinkään, lihot sairaalloiseksi ja saat vakavia sairauksia.Join light-kokista enkä koskaan saanut naisia. Mainokset kyllä kertoi että olisin heti kuin joku rock star.

Enää en katsele TV:tä ja joka päiväistä päivän leffaa... Sen sijaan opiskelen asioita ja teen sitä mitä oikeasti haluan. En jaksa enää tuhlata elämäni yhtään iltaa TV:n ääressä katsellen turhia tyhjänpäiväisiä sarjoja ja surkeita elokuvia. Jo kolme vuosikymmentä olen elänyt tylsää elämää ilman visiota suuremmasta tai paremmasta tulevaisuudesta, enkä ole kokenut mitään. En jaksa enää tuhlata lisää aikaani. Haluan elämässä eteenpäin.

TV maailman sijaan alan elämään oikeaa elämää, käyn ulkona ja hankin harrastuksia, puhun ihmisten kanssa enkä pakene vaan TV ja tietokoneen ääreen.

Tämän myötä minulla on ollut aikaa opiskella terveydestä ja laihtumisesta ja nyt tulokset puhuu puolestaan.

Sohvalla istuminen ja TV:n katselu on yksi helpoimmista tavoista lihoa ja tutkimukset kertoo liiallisen istumisen olevan tappavaa.

Sulje telkkari ja lähde ulos. Lähde vaikka yökerhoon tanssimaan sen sijaan, että katsoisit taas yhden turhan päivän elokuvan.

Yhteiskuntahypnoosi jota opimme TV:stä ja mediasta on absoluuttisesti TUHOISAA ja osasyynä siihen miksi minusta ja miljoonista muista on tullut lihava ja onneton ja surkea naismarkkinoilla. Tuhlasin nuoruuteni tällä tavalla lihoen hirmuiseksi.

Uskoin TV:n kokis mainoksia, uskoin "sydämelle hyvää tekevään" kasvistenoli margariiniin jonka pitäisi tehdä minut laihaksi ja laskea kolesteroliani.

Todellisuudessa kaikki se teki minusta vain sairaan, lihavan ja tukkoisen aivon, jolloin en edes voinut käsittää, että elämällä voi olla jotain enemmänkin tarjottavana. Olin kuin transsissa.

Ja miksi minun pitäisi laskea kolesterolia kun tutkimukset viittaa että ihmiset joilla on korkein kolesteroli elää pisimpään? Ihmiset joilla on alhainen kolesteroli sairastuu kaikkiin krooniisiin sairauksiin, varsinkin sydäntauteihin, ja kuolee ennenaikaisesti. Eli kaikki jotka ostavat margariinia haluavat kuolla ennenaikaisesti?

Nyt tiedät, että se oli vain myyntipuhetta, saada sinut ostamaan paskaa, jota et tarvitse.

Avaa silmäsi, kirjoita googleen "people with high cholesterol live longest" ja lue kaikki, tai lue artikkeli The Benefits of High Cholesterol.


Kutsu minua vaan hulluksi mutta aion ostaa voita ennemmin. Kuten eräs nainen sanoikin minulle, että "en ole hullu, en halua sydäntautia ja korkeaa kolesterolia" kun marketin voi-osastolla aloin chit-chattaamaan kun näin hänen ottavan margariinia ja sanoin voita paremmaksi vaihtoehdoksi. Pidän kai jatkossa turpani kiinni kun ihmiset näköjään uskovat vain massahypnoosin ja suuryhtiöiden vedätystä. EI MIKÄÄN, mitä olisin voinut sanoa, pystyisi muuttaamaan kyseisen naisen syväänjuurtunutta uskomustaan asiasta.

Valtamediaa on helpompi uskoa kuin niitä oikeita tutkimustuloksia.. Varsinkin kun margariiniyhtiöt pimittää ne. En edes älyä miten tuollasen myrkyn myynti voi olla sallittua puuhaa.

Aiemmin halusin uskoa, että kenkälankkivoiteen eli margariinin myyjät olisi tehneet tutkimuksensa ja olisivat aidosti kiinnostuneita terveydestäni... Mutta todellisuudessa niitä kiinnostaa vain rahantienaus, ei ne paskaakaan välitä sinusta.

Ja sitäpaitsi, luuleeko joku että nämä margariini pomot itse ikinä pistäisi sitä myrkkyä masuunsa? Ei, ne käyttää voita ja nauraa matkalla pankkiin kaikille niille idiooteille jotka unessa syövät sitä myrkkyä.

Mutta aion ottaa nämä vuodet takaisin. Parempana kuin koskaan.

Haasta yhteiskuntahypnoosi ja ala elämään unelma elämääsi äläkä vain katso muiden elämää TV:stä ja hypnoosi propaganda mainoksia jotka on suunniteltu viemään rahat taskustasi, sinun terveytesi on toissijaista, osta vain se tuote, koska se on "cool" - näin se TV:n mainosmies sanoi.

Lopettamalla yhteiskuntahypnoosin kuuntelemisen laihdut, olet onnellisempi ja alat tapaamaan oikeita ihmisiä joiden kanssa oikeasti elää eikä elää vain siinä TV/nettimaailmassa ja tuhlata vielä pidempään elämääsi älyttömään kuluttamiseen.

Nyt minulle jää enemmän rahaa kuin ikinä aiemmin kun en osta yhteiskuntahypnoosi roskaa enää... Minulla on vihdoin rahaa matkustella, elää oikeaa elämää ja ostaa maailman parhaita terveysruokia joiden luulin olevan kalliita kun tuhlasin rahani aiemmin kalliisiin sohviin ja viimeisimpään taulutveeseen ym.

Yhteiskuntahypnoosi tuhosi elämäni ja nyt siitä tietäminen tulee tekemään minulle unelmieni elämän, juuri sellaisen joita elokuvissa näkee. Ironista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti