20.8.2013

Laihduttajan superjuoma - Juo tätä ja laihdu AUTOMAATTISESTI!

Ei, kyseessä ei ole mikään vaikeasti tehtävä juomaviritelmä. Tämän superjuoman tekemisessä menee kirjaimellisesti alle minuutti.

Juon itse tälläistä juomaa pitkin päivää noin 2 litraa.

Laihduttajan superjuoma sisältää:


-n. 1 litra vettä lasipurkkiin kuten tyhjään litran kookosöljylasipurkkiin

-Raffinoimatonta laadukasta merisuolaa, puoli teelusikkaa

-MSM-jauhetta teelusikallinen

-Kelp merileväjauhetta hyppysellinen (vaihtoehto tälle tuotteelle)

-Lisää sekaan sitruunaa, halkaise sitruuna ja purista mehua sekaan mielesi mukaan kuinka paljon vain

Ja siinä laihduttajan superjuoma on valmiina! Juo tälläisiä 2 päivässä, eli 2 litraa "pimpattua" vettä.

Millä tavalla tämä juoma toimii ja kuinka se laihduttaa?


Laadukas merisuola tekee ihmeitä, se tarjoaa lähes kaikki mineraalit, joiden puutokset ovat perisyy kaikissa sairauksissa. Ilman mineraaleja mitkään vitamiinitkaan ei toimi kehossa, niillä on päinvastainen vaikutus ilman mineraaleja. Laadukas merisuola tarjoaa vain hyötyjä ihmiskeholle, sitä ei voi yliannostaa, toisinkuin myrkyllistä pöytäsuolaa, jota ei pitäisi ihmiskehoon pistää missään tapauksessa.

MSM-jauhe on toinen ihmeaine josta harva edes tietää. Mistä MSM:ää saisi ruokavaliostamme? Ainoita lähteitä olisi syödä pari kourallista valkosipuleita, joista sitä saisi edes vähän, mutta panisit samalla sosiaalisen elämäsi panokseksi, kun lemuaisit valkosipulille. MSM jauhe taas on huomattavasti parempi vaihtoehto. MSM:stä eli rikistä on nykypäivänä todellinen puutostila, joka olisi syytä laittaa kuriin lisäravinteella. Pelkästään tämän puutos voi aiheuttaa kaikenlaisia sairauksia ja samalla lihavuutta.

MSM-jauhe, kelp tuotteita ja laadukas Celtic Sea Salt merisuola

Jodi, ehkä aliarvostetuin puutostila, josta voi olla tulossa oikea epidemia. Sen puutos johtaa lukuisiin syöpiin kuten rintasyöpään, vaikuttaa kilpirauhasen toimintaan negatiivisesti ja täten suorasti yhteydessä lihomiseen. Tämänkin puutoksen saa kuriin simppelillä tavalla: sprinklaamalla luomu kelp merileväjauhetta juomasi sekaan. Kelp on maailman jodipitoisin ruoka-aines, muutama gramma sitä tarjoaa päivänsaantisuosituksesta jopa tuhansia prosentteja jodia.

Jodipuutos epidemia johtuu lähinnä siitä kun nykypäivänä kukaan ei enää käytä terveydelle ÄÄRETTÖMÄN haitallista pöytäsuolaa, kaikki ovat siirtyneet jo prosessoimattomaan merisuolaan, johon ei lisätä jodia. Tämän takia yllättävä jodinpuutos on iskemässä meihin. Ja jos vielä käytät pöytäsuolaa niin tee itsellesi palvelus: hanki laadukas merisuola ja kelp merilevä käyttöösi.

Ja vesi tietenkin itsessään on suuri laihduttava tekijä. Laihduttavana ihmisenä sinun täytyy juoda enemmän vettä, joka on aika tylsää.. Mutta näiden extrajuttujen kanssa vedestä tulee todella mielenkiintoisen makuinen ja samalla kymmenenkertaistaa veden terveyshyödyt. Riittävä vesi(2 litraa päivässä) ennen kaikkea nopeuttaa lihavan ihmisen hyytynyttä aineenvaihduntaa. Tärkeimpiä asioita joita laittaa kuntoon. Nyt sekin on helpompaa, tällä reseptillä.

Lisätty sitruuna puhdistaa verta ja kehoa, poistaa tukkoisuutta joka pitää sinut lihavana, tuo veteen erinomaista makua ja raikkautta. Sitruunan ja laadukkaan merisuolan yhdistelmä on jotain niin herkullista veden seassa, että sitä on vaikea kuvailla. Sinun täytyy kokea se itse.

Pimppaa superjuoma vielä pidemmälle


Paljon urheilevana lisäisin juomaan kukkurapäisen teelusikan, eli 5 grammaa, kreatiinia. Kreatiini tunnetusti ja tutkitusti auttaa palautumaan nopeammin treeneistä ja voi nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä huomattavasti parantaa urheilullista perfomanssia.

Jos haluaisin mennä vielä pidemmälle... Tekisin aamulla 2 litraa laihduttavaa Spring Dragon Longevity teetä, antaisin sen jäähtyä ja tekisin juoman siihen.

Spring Dragon tee on Gynostemma lehdistä pohjautuva tee. Gynostemma on maailman tunnetuimpia ja vanhimpia luontaisessa painonpudotuksessa käytettyjä yrttejä. Laihdutukseen parempi kuin vihreä tee.

Tätä juomayhdistelmää voisi kutsua parhaaksi mahdolliseksi laiduttavaksi superjuomaksi. Kokeile sitä, et tule pettymään :)

Laihduttavan superjuoman ainesosat

Paljon vesijohtovettä juovien kannattaa harkita vedensuodattimen, kuten Brita-kannun hankkimista. Se suodattaa vesijohtoveden ylimääräisen kalkin ja monia muita epäpuhtauksia pois. Brita-kannuja saa huokeasti esim. Prismoista ja monista muistakin marketeista. Kaupungeissa asuvien kannattaa ainakin hankkia se, sillä vesijohtovesi on yleisesti huonolaatuisempaa.


Mistä hankkia laihduttavan superjuoman ainesosat?


Itse tilaan kaikki nämä tuotteet iHerbistä (iHerb Suositukset Laihduttajalle), ja laitan tähän suoran linkin tuotteisiin.

Tässä suora linkki verovapaaseen pakettiin jollaisena itsekkin tilasin ne suoraan kotiini. Voit halutessasi muokata pakettia.

Mukana on ILMAISTUOTTEENA D-vitamiinipurnukka, 120 kapselia vahvaa D3:sta. Todella hyvä diili nyt iHerbissä, tämä kannattaa käyttää hyödyksi.

Jos olet iHerbin ensitilaaja niin saat linkistä suoraan minun alennuskoodini, jolla saat tilauksesi loppusummasta $10 alennuksen. Jos tilaat minun linkin kauttani niin hyödyn siitä itse saamalla alennuksia seuraavissa iHerb tilauksissani, joten kiitos paljon! :)

Muunna juomakulttuurisi tälläiseksi. Jo yksi pieni muutos kuten tälläinen, voi johtaa 5 viikon aikavälillä jopa kymmenen kilon painonpudotukseen, ainakin näin itselläni. Tuo juoma laittaa monia tärkeimpiä ravintopuutteita kuriin, jotka ovatkin yksi suurimmista syistä sairauteen ja lihomiseen.

Tämä on varmasti helpoin tapa laihtua ja mahtava aloitus jo itsessään.

Aloita pienestä ja huomaa pääseväsi "jatkuvan kehityksen spiraaliin". Spiraaliin jossa muutut vain paremmaksi ja terveemmäksi, kohti unelmakroppaasi sekä kohti täydellistä mielenlaatua ja kirkkautta.

4 kommenttia:

 1. Jos haluat limpparille korvikkeen niin tee tämä sama juoma ja lisää siihen teelusikallinen hunajaa. Maistuu todella hyvältä. Mutta jos on laihdutus tarkoituksena niin älä lisää hunajaa.

  VastaaPoista
 2. Hei, mistä muualta voisi noita tuotteita saada? Saako niitä ihan päivittäistavara kaupoista?

  VastaaPoista
 3. Moi, ainakin merisuolaa ja msm-jauhetta pitäisi saada luontaistuotekaupoista (toki laaduttaita merisuolia voi nykyisin olla jossain ruokakaupoissakin). Kelp jauhetta tai Spring dragon teetä en muista suomikaupoissa nähneeni.

  iHerb on tietty halvin paikka kyseisten tuotteiden hankkimiseen. Pakettiesimerkkini on edelleen verovapaa ensitilaajalle ($10 alennus) vaikka arvonlisäveroraja onkin laskenut viimeaikoina (tällä hetkellä $44,05).

  VastaaPoista