8.10.2013

Testosteronitason nostaminen kotikonstein - Yleisin syy väsymykseen (+Neuvo flunssan ehkäisyyn ja helppoon laihtumiseen)

Poraudun postauksessa pariin uutiseen jotka käsittelee sinkkiä ja myös testosteronivajetta, kerron myös testosteronitason nostaminen kotikonstein kokemuksistani, plus kuinka oikeasti estää flunssa ja väsyminen tänä talvena?

Uutisia:

Tämä voi auttaa flunssaan – jos kuurin ehtii aloittaa 24 tunnin kuluessa

Lääkäri: Väsymys voi johtua testosteronivajeesta

Ensimmäisessä artikkelissa on kyse siis sinkistä... Sinkki voi tehdä ihmeitä, mutta vain jos kyseessä on aito sinkki, kuten whole food sinkki josta olen kirjoittanut aiemminkin.

Sinkki tunnetusti nostaa testosteronitasoja. Tiedäthän kun olet naisystävän kanssa ravintolassa syömässä ostereita, sen jälkeen tulee yleensä elämäsi kuumimmat ja kiihkeimmät seksisessiot. Miksi?

Osterit sisältävät enemmän sinkkiä kuin monet sinkkilisäravinteet, ja tästä johtuva suora testosteronin nousu aiheuttaa naisessa ja myös miehessä dramaattisen libidon nousun ja seksihalut nousee kattoon. "Their high zinc content aids the production of testosterone."

Helpoin tapa nostaa testosteronia ja täten myös parisuhteen seksihaluja on investoida laadukkaaseen sinkkituotteeseen. Ja kuten ylläolevan artikkelin lääkäri kertoi, testosteronivaje on syy väsymykseen, olitpa mies tai nainen. Estrogeenimahaisena olin itsekin väsynyt vätys.

Lihavasta laihaksi onkin helpointa päästä laittamalla testosteronit kuntoon, liika estrogeeni laittaa spiraaliin jossa vain muuttuu läskimmäksi ja läskimmäksi koska se alkaa tuottamaan rasvaa kehoon, eikä tee mieli lähteä salillekkaan, joka entisestään lihottaa. Paha spiraali.

Testosteroni taasen alkaa polttamaan rasvaa ja ihminen alkaa haluta kehittämään itseänsä, käymään salilla ja jutella ihmisille. Joka on hyvä spiraali kehitykseen.

Muita, ehkä jopa sinkkiä parempia tapoja nostaa testosteronitasoja


Tähän ei tarvitse kokemuksestani sanoa kuin kaksi sanaa. Maca Velvet.

Maca Velvet on ekstraktoitu neste kolmesta planeetan parhaasta testoruuasta: Raaka maca + Deer Antler Velvet + Tongkat Ali yrtit.

Näiden yhteissynergia on melkeinpä liian hyvä ja joidenkin mielestä on melkein huijausta käyttää tälläistä, melkein kuin "huijauskoodi" kuntosalilla käymiseen, lihasten kasvatukseen ja myös naisten saantiin. Naisethan reagoi testosteronipitoisiin miehiin, ja he joilla on korkeat testot ovat etulyöntiasemassa naisten kanssa.

Itse heti kun muutuin lihavasta estrogeenimahasta testokkaammaksi kunnossa olevaksi mieheksi, fitnessnaiset alkoivat heti kiinnostumaan minusta - tervehtimään ja pysähtymään chit-chattaamaan salilla, naisen omasta aloitteestaan! Josta ennen pitkää tutustuu ja sopii näkevänsä illalla yökerhossa, joka taas voi johtaa mihin tahansa, jos tiedät mitä tarkoitan...

Testosteroni ei välttämättä kasvata automaattisesti suuria lihaksia, mutta se ehdottomasti antaa sen miehekkään olemuksen joka muuttaa kaiken, saman olemuksen joka on mm. Jason Stathamilla.. Enpä tiedä naista joka ei menisi veteläksi kyseistä testo-jasonia katsellessa.

Uskomaton ja jopa eeppinen Maca Velvet on kenties paras tapa nostaa testosteronia, sinkin ohella. Maca Velvet on juuri tarkoituksella rakennettu testojen ja seksihalujen nostoon. Annoinpa tuota kerran eräälle naisystävälleni (kielen alle) ja hän muuttui oikeaksi nymfomaaniksi, ihan hullua.. Testosteroni määrää myös naisen seksihalun, niksivinkkinä kaikille...

Jos testosteronitason nostaminen kotikonstein kiinnostaa, niin ota käyttöön 3 kovaa - Sinkki, Maca Velvet ja seleenirikkaat parapähkinät joiden avulla mm. Tim Ferriss kasvatti testosteronit taivaisiin

Pistetäänpä tämä muistutuksena kaikille


Eeppinen tarjous iHerbissä hyödyttää syksyn/talven vitamiini hankintoja (D-vitamiini ainakin hankintaan! - Vuoden satsi vahvaa D:tä reilu 9e). Nyt voit nauttia Lokakuun ajan ilmaisista postikuluista tilatessasi iHerbistä yli $40 tilauksia. Toinen Lokakuussa voimassaoleva tarjous on extra 10% alennus yli $60 tilauksista (näet tämän alennuksen kirjautuessasi tiliisi, ei voida yhdistää muihin alennuksiin kuten esim. ensitilaajan $10 alennukseen).

Normaalisti Global Priority Mail by DHL postikulut ovat $4 per tilaus mutta nyt voit tehdä monia tilauksia pelkkien tuotteitten hinnalla kunhan kokonaissumma on vaan yli $40. Suosittelen tietty sitä että pidät tilauksen hinnan alle $47 niin voit olla varma ettet joudu veroja maksamaan tilauksestasi.

Nyt onkin paras mahdollinen aika pistää esim. laadukkaita proteiineja ja viherjauheita & spirulinaa (Spiruliinan käyttö laihdutuksessa) tulemaan oikein kunnolla sillä $4 säästö per tilaus on jo tuntuva. Jos noudatit viime kuun ohjettani VIP-asiakkuuden hankkimisesta niin voit sen lisäksi nauttia ikuisesta 5% alennuksesta joka tilauksestasi.

Muista tietenkin lisätä myös ilmainen näyte ja katsoa sattuisiko tarjouksessa olemaan jotain haluttavaa.

Kokeile myös seksikästä luomusaippua suositustani: Onko tässä paras luomusaippua? Naisen kommentti yökerhossa: "Tuoksut huumaavan hyvältä"

Jos kukaan enää käyttää niitä, niin on aikakin päivittää kemikaali-myrkkysaippuat uusimman tutkimustiedon valossa: Cancer-causing chemical found in nearly 100 common soaps and shampoos: Study - Päivitä siis myös shampoot paremmiksi.

Jos et ole vielä uskaltautunut tilaamaan iHerbistä niin nyt onkin paras mahdollinen aika tehdä ensitilaus...


- Saat $10 alennuksen ensitilauksesta joka on yli $40 ($5 tilauksesta joka alle 40).

- Paketti tulee verovapaasti pitämällä paketin hinnan alle $47 eli näin ollen jos olet ensitilaaja niin voit tilata $57 edestä verottomasti ja nauttia myös ilmaisista postikuluista.

- iHerbistä tilaamalla tärkeimpänä kuitenkin säästät Suomen 14% lisäravinne ja 24% yleisveron. Suomen älyttömät verot ovatkin yksi suurimmista syistä miksi monet ihmiset ovat taloudellisissa ongelmissa, iHerbistä tilaaminen on yksi hakkerointi saada etulyöntiasema tässä. Ja iHerb tilaajia onkin Suomessa jo vähintään sata tuhatta, joka on uskomatonta näin pienessä maassa - voidaan puhua ilmiöstä.

Kertoo vain paljon siitä mikä on Suomessa päin honkia  - järkyttävät verot. Mieti jos säästät 24% arvonlisäveron useiden tuotteiden kohdalla joita ostat... En edes osaa kuvitella kuinka paljon säästää yhden... viiden vuoden aikana. Sillä summalla jää vaikka kuukausien ajaksi mini-eläkkeelle jonnekkin luksusparatiisiin, tai matkustaa puoli vuotta ympäri eksoottista aasiaa. Elämä on valintoja, kaikkihan haluavat matkustaa enemmän.

iHerbin paras puoli on se, että se ei ole mikään verkostomarkkinointi kusetus joita näkee jossain facebookeissa, kusetuksia joihin täytyy sitoutua maksamaan satoja euroja... Ei, iHerb on itseasiassa valittu jo 5 vuotta putkeen maailman parhaaksi terveystuotteiden nettikaupaksi ConsumerLab.com toimesta, jopa paremmaksi kuin maailmankuulu Amazon.com - joka on mielestäni uskomatonta, jonka takia kehunkin iHerbiä ja laitan sitä eteenpäin muillekkin ihmisille.

Älkää menkö facebook markkinointi kusetuksiin, hankkikaa lisäravinteet, superfoodit ja kosmetiikat sekä shampoot ja hoitoaineet järkevimmästä mahdollisesta lähteestä. Jos käytät paljon mm. lisäravinteita, parin vuoden aikana säästösi voi olla jopa tuhansissa euroissa iHerbistä tilaamalla. Tämän tietää faktaksi kun katsoo markettien ja apteekkien lisäravinteiden kuten D-vitamiinin järkyttäviä hintoja, ei tulisi mieleenkään ostaa lisäravinteita enää muualta kuin iHerbistä.

Näe suositukseni ja liity tuhansien muiden iHerb tilaajien joukkoon jotka ovat edelläkävijöitä, ihmisiä jotka ovat ylöspäin menevässä spiraalissa kohti parempaa menestystä elämässä.

MUTTA MUISTA: lisäravinteita tärkeämpää on saada normaali ruokavalio kuntoon, jolloin ei ole enää himoa sokeriruokiin. Itselläni ruokavalion muokkaaminen ja (ehkä tärkeämpänä) tiettyjen asioiden poistaminen antoi vaikuttavia tuloksia mm. astman kanssa, ja enpä mistään voisi olla kiitollisempi.

Oma iHerb tilaukseni: Käytännön esimerkki


Pistinkin itse juuri tulemaan tälläisen paketin iHerbistä.

iHerb tilauksilla on ILMAISET postikulut Lokakuun ajan - enemmän arvoa rahoille, voit ottaa normaalin $4 postikulun hinnalla vaikkapa kalaöljyä joka laittaa aivot pyörimään paremmalla teholla

Oma viimeisin iHerb tilaukseni sisälsi siis...

- 3 pakettia luomukahvia jossa on immuunijärjestelmää stimuloivia Reishi ja Cordyceps lääkinnällisiä sieniä. En ole sairastunut tämän kahvin juonnin aloittamisen jälkeen, ei edes nuhaa eikä mitään. Laadukas luomukahvi jossa on oikeasti paljon antioksidantteja + supersienet = voittava kombo pitämään ihmisen immuniteetti rotevan järkkymättömänä.

Korvaa väsyttävä homeinen mykotoksiini aamukahvisi paremmalla. Näin flunssakaudella on hyvä olla tälläisiä juttuja puolustamassa arkipäivän flunssapöpöiltä joita kohtaa kaikkialla alkaen työmatkasta-työpaikalle ja aina supermarketin kassalla takana aivastaviin ihmisiin.

Muita vinkkejä flunssan ehkäisyyn: Boost your immunity for flu season by eating these four superfoods regularly - mainitaan mm. valkosipuli, vihreä tee, mustikat, hunaja -flunssan ehkäisemiseen

- Otin myös tarjouksessa olevaa Stevia nestettä makeutukseen. Ihan vain testakseni tuotetta kun saa nyt käytännössä ilmaiseksi, kyllähän terveellistä insuliinitasoja nostamatonta makeutusta, kuten steviaa on hyvä aina olla kaapissa.

- Pistin myös tulemaan nyt hyvin tärkeää kalaöljyä, sekin tukee immuunijärjestelmää ja ilman eläinperäisiä omega-3 rasvoja ihmisen aivot eivät pysty pyörimään täydellä teholla. Näin syksyn ja talven tullessa huomaankin yleensä kun aivot eivät toimi ja alkaa masentaa. Kalaöljy on yksi niistä asioista jotka auttaa dramaattisesti. Tuo hankkimani kalaöljytuote sopii vaikka budjetilla oleville työttömillekkin, luultavasti maailman paras hintalaatusuhde kalaöljylle. Kaikki voivat hankkia kyseisen tuotteen. Plus testatusti puhdas raskasmetalleista.

- Lisäsin myös ilmaisen vaniljan makuisen luomuhuulirasvan tilaukseeni - kaikki tarvitsevat talven tullessa laadukkaan huulirasvan, kylmyys ja tuuli rohduttaa huulet ja se ei ole kovin seksikästä, mutta hyväntuoksuinen huulirasva taas on jotain todella seksikästä - huulirasvan laittaminen estää jopa pahanhajuista hengitystä (ja pariinkiin otteeseen olen saanut kehuja upeasta tuoksusta kun olen käyttänyt näitä luomuhuulirasvoja).

Voit itsekkin kokeilla näitä tuotteita ja katsella tätä tilauspaketti esimerkkiäni TÄSTÄ, ja halutessasi muokata tilausta oman mielen mukaan. Laitoin tuon paketin pari päivää sitten tulemaan ja viikon sisällä postityttö pimputtaa oveani paketin kera.

Päivitä laihtuminen, eliminoi surkea olo, väsyminen ja ala suorittamaan huipulla


Suosittelen tuota supersieni-kahvia kaikille kahvin ystäville, otin 3 pakettia kerralla varastoon :) On se CafeCeps kahvi vaan ällistyttävä kahvilöytö.

PS. kokeile ennen salitreeniä tätä Cordyceps Reishi sienikahvia, damn... "Salil eka salil vika". Cordyceps sienen avulla aikoinaan rikottiin maailmanennätyksiä urheilussa, se aiheutti kohua jonka jälkeen jokainen treenaaja alkoikin käyttämään Cordycepsiä ja harva ammattiurheilija ei käytä sitä nykypäivänä - nyt sitä saa myös kahvikupin seassa. Ihan uskomaton kombinaatio.

Laadukas mykotoksiiniton kahvi myös laihduttaa kivasti, markettien homekahvit taas lihottaa. Tiesitkö että naudoille syötetään mykotoksiineja? Tuottajat tietävät, että mykotoksiinit tekevät niistä nopeasti lihavia. Saman tekee homekahvi ihmisellekkin. Päivitystä kehiin siis mikäli laihtuminen normaalipainoon ja loistava aivotoiminta sekä mahtava olotila kiinnostaa...

Ei enää tarvitse alkoholia päästäkseen huippuihin olotiloihin kun on mykotoksiinit eliminoitu dieetistä, se on yksi suurimmista syistä väsymiseen ja suoraan sanottuna paskaan olotilaan. Ja Evirakin sen sanoo: Suomen markettien halpiskahvissa tutkitusti on mykotoksiineja.

Kun juot kahviasi ja jos sinulle tulee pian virtsaamisen tarve, se kertoo siitä että kahvisi on surkeaa mykotoksiini homekahvia...

Keho kertoo heti, että "pääse eroon tästä myrkystä" - eli aiheuttaa kehoon virtsaamisen tarpeen. Laadukkaalla kahvilla tätä ei tule, tunnustelemalla tuleeko kahvin juonnin jälkeen virtsaamistarve onkin paras tapa nähdä onko kahvisi laadukasta vai ei. Kahvin päivittäminen on helpoin tapa päästä elämässä ylöspäin menevään spiraaliin jossa muuttuu vain paremmaksi ja paremmaksi, samalla kun muut junnaavat paikallaan tai menevät alaspäin vanhoilla tottumuksillaan..

Peace.

4 kommenttia:

 1. Tuo mykotoksiini homeongelma on kyllä ihan uusi juttu mulle. Missä kaikissa ruuissa sitä on kun sanoit eliminoineesi mykotoksiinit dieetistäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Se oli uusi juttu minullekkin kunnes hiljattain opin uusia asioita.

   Mykotoksiineja on niinkin simppeleissä jutuissa kuin halpis kahvissa (siinä on erityisen paljon), vehnässä ja esim. palkokasveissa kuten pavuissa ja linsseissä joiden syömisen lopetin tämän uuden informaation löytäessäni.

   Nykyinen surkealaatuinen marketti kahvi on suurin välittäjäaine homeelle, ei kannata jatkaa sen laittamista kehoonsa, kahvi tulee päivittää paremmaksi ensimmäisenä.

   Todististusaineisto tästä on ylitsepursuavaa.
   http://www.bulletproofexec.com/why-bad-coffee-makes-you-weak/

   Ruoka kuten markettien suklaa, pähkinät, kahvi, juusto ja prosessoidut lihat sisältää korkeita määriä mykotoksiineja. Käytännössä kaikkeen voi kehittyä mykotoksiineja, joten laatuun sijoittaminen merkitsee paljon. En sen tarkemmin lähde luettelemaan, seuraamalla tämänkaltaista ruokavaliota eliminoit 99% mykotoksiineista:

   http://www.bulletproofexec.com/the-complete-illustrated-one-page-bulletproof-diet/

   Lisää lukemista: http://www.bulletproofexec.com/remove-toxins/

   Mykotoksiineista tietäminen on kenties tärkein uusi tieto joka muuttaa kaiken, tästä tietämällä on helppoa päivittää laihtuminen helpoksi, surkean olotilan päivittäminen parempaan ei ole koskaan ollut helpompaa, se kun pääasiassa johtuu mykotoksiineista joita syöt.

   Sen voi summata näin: Jos jokin ruoka/juoma tekee sinut väsyneeksi, siinä oli homemyrkkyä eli mykotoksiineja. Ennen minäkin väsyin vain kun join kahvikupposen, ja ihmettelenkin että miksi kahvini ei piristä minua? Se olikin kahvin laatuongelma... Join mykotoksiini kahvia.

   Poista
 2. ei miellytä minua toi testo jason...tunnen paljon seksikkäämpiä miehiä...

  nainen77

  VastaaPoista
 3. Kiinnostavaa. Itsellä vaikea ylipaino johtuen masennuksesta ja unettomuudesta, jotka ovat lopulta kaikki yhdessä läjässä: ei jaksa liikkua, mieli yhä huonompi ja paino korkeampi jne.
  Olen nyt käyttänyt kolme kuukautta sinkkipikolinaattia 25mg/vrk, mutta en ole huomannut mitään vaikutusta lipidoon, erektioon, väsyyn, masennukseen.
  Annoksen voisi tuplata, mutta sitten pitäisi ottaa myös kuparia ja kromia ainakin.
  Itsellä tosi herkkä vatsa, ei meinaa kestää tuotakaan sinkkimäärää.
  Mitens nuo mistä kerroit "ihmebuustereina", ovatko voimakkaan tai hapokkaan makuisia= vatsa ei kestä. Usein nuo luonnonaineet ovat.
  Kiitos kirjoituksesta ja mahdollisesta vastauksesta.

  VastaaPoista