7.1.2014

Kuinka tulla lihavaksi - Täydellinen opas nopeaan lihomiseen

Netti on pullollaan oppaita kuinka laihtua... Katsotaanpa asiaa täysin päinvastaisesta perspektiivistä, eli kuinka tulla lihavaksi.

VAROITUS: Jos haluat lihoa alipainoisesta - ÄLÄ KÄYTÄ tätä ohjettani!


Tämä ohjelista on tehty täysin parodia mielessä massoille jotka käyttävät alla mainittuja asioita ja ihmettelevät miksi lihovat.

Luulenpa, että tästä perspektiivistä asian katselu antaa myös suuntaa ja informaatiota kuinka laihtua.

Mahdollisimman nopeasti lihavaksi ja epäterveeksi. Lähde

Tee näin jos haluat tulla nopeasti lihavaksi


 • Ensinnäkin juo vain light-juomia, light kokiksia. Älä MISSÄÄN TAPAUKSESSA juo normaalia, sillä ne ei lihota sinua niin hyvin kuin nollan kalorin light-limut ja saattavat pienentää ruokahalua. Light-limut lihottaa paremmin kuin normaalit limut, älä unohda tätä jos haluat lihoa.
 • Syö mahdollisimman paljon lääkkeitä, masennuslääkkeet, aspiriinit ja kaikki käyttöön. Älä anna kehollesi mahdollisuutta olla luonnollinen ilman lääkkeitä, pistä kehosi sekaisin lääkkeillä, jotta hormonitasapaino menee sekaisin ja alat kehittämään valtavia määriä läskiä.
 • Alä missään tapauksessa myöskään pistä ikinä kookosöljyä kehoosi, sillä kookosöljyä syövät eläimet eivät  liho ollenkaan. Sama on ihmisten suhteen, älä syö jos haluat lihota. Älä myöskään syö avokadoja saati mitään sellaista laihduttavaa. Haluat pysytellä siinä margariinissa jos haluat tulla lihavaksi. Aidot rasvat kuten aito voi, kookosöljy, avocado, mct-öljy voivat laihduttaa. STAY AWAY!
 • Älä syö aitoa ruokaa jos haluat lihoa. Syö vain keinotekoista einesruokaa, se on varmin tie lihomiseen. Mikropitsa miehen lihavuuden tielle vie. Älä syö mitään ruokaa jossa ei ole e-koodeja, siis jos haluat tulla lihavaksi.
 • Jos haluat lihoa niin ala popsia pelkkää salaattia kuten typerissä mainoksissa sanotaan. Lopeta lihan syöminen, lopeta rasvan syöminen, sillä ne voivat oikeasti täyttää mahan, ja sitähän et halua... Osta kaupasta vain kevyitä rasvattomia light salaattikastikkeita. Osta aina se RASVATON ja vähärasvainen versio, se on varmin tapa lihota.
 • Älä missään tapauksessa juo LAADUKASTA KAHVIA! Tälläisen kahvin juonti räjäyttää aineenvaihduntasi ja pian huomaat läskihoususi lentävän nurkkaan homehtumaan, pelkän laadukkaan kahvin avulla laihtuu. Jos haluat lihoa niin juo marketti kahvia joka on yksi maailman homepitoisin ruoka-aines, mykotoksiinia ja torjunta-aineita löytyy ja tälläisen kahvin juonti aiheuttaa automaattisesti väsymystä kun keho alkaa työskentelemään myrkkyjen poistamisen eteen. Markettien homekahvilla itsensä myrkyttäneet ovatkin usein lihavia, halvalla kahvilla saa pahimman molemmista maailmoista.
 • Kannattaa suoraan myös unohtaa haaveet kuntosalilla käymisestä tai mistään muustakaan liikunnasta. Nopeampi aineenvaihdunta ja suurempi kalorien kulutus ei ainakaan tule auttamaan ihran kertymistä kehoosi. Kannattaa jättää moiset touhut vain niille bodareille ja fitness-kissoille. Jos erehdyt menemään, polje vain kuntopyörää hitaasti.


OMA KOKEMUKSENI: Nopein tie lihavaksi paskakasaksi


Jos haluat tulla kivaksi lihavaksi paskakasaksi niin nopein tie on siihen ehdottomasti tuo normaalien kokiksien juonnin lopettaminen ja siirtyminen LIGHT-kokiksiin. Nehän tutkitusti lihottavat tehokkaammin ja enemmän kuin kaloripitoiset kokikset, vaikka niissä onkin nolla kaloria...

Syy on toki geenimanipuloinnilla synnytetyn makean aspartaami lisäaineen, jonka vetäminen kertoo kehollesi, että mitään ravintoa ei ole saatu ja täytyy juoda & syödä lisää.

Ihmiskehoa ei ole niin helppo huijata.

Ja muista myös vältellä aitoa rasvaa, siirry tai jatka margariinin käytöllä. Ehdottomasti paras tapa tukkia itsensä tällä henkihieveriin, jossa läski automaattisesti pakkautuu sinuun kuin unelma.

Yleinen sääntö on, että mitä enemmän tuotteissa on kemikaaleja ja lisäaineita sitä paremmin lihot. Vältä kaikkea luonnollista kuten vaikkapa kananmunia, laadukasta lihaa, parsakaalia, banaaneja, avokadoja, mustikoita jne jne.

Aito ruoka vie sinut vain normaalipainoiseksi, kohti unelmakroppaasi. Juuri kuten tapahtui minulle.


Käytä kokemustani hyödyksesi


Kaikki nuo yllä olevat tulevat omasta kokemuksestani, kun olin lihava paskakasa. Joka toki saattaa kuulostaa karulta lihavia kohtaan, mutta puhun sen tässä vain itseäni kohtaan, koska myönnän olleeni lihava paskakasa vielä noin vuosi sitten kun olin vielä tietämätön ruuan suhteen.

Eli jos kuitenkin haluat laihtua... Niin vältä tämän postauksen ruokia ja asioita joita mainitsin "jos haluat lihoa" kohdassa, ja käytä jokaisesta kohdasta sitä päinvastaista asiaa. Näin minäkin laihduin.

Kaikki nuo lihomisen yhteyteen mainitut asiat ovat TODELLA VAARALLISIA terveydelle ja aivotoiminnalle. Esimerkiksi aspartaami eli light-juomista voit saada pysyvän aivovaurion, syövän, tuhoat aivosi toiminnan ja tuhoat käytännössä koko kehosi. En suosittele jos haluat lihoa alipainoisesta.

Itse tuhosin itseäni valtavasti ja laskin älykkyysosamäärääni monilla kymmenillä pisteillä, ja ne ei välttämättä koskaan tule takaisin. Saat pysyviä vaurioita aivoihisi syömällä noita ruokia, ja sen takia vaikutankin vajaalta vähän väliä. Mutta massat yhä syövät noita, ja massoista näkee että he ovat lihavia. Aikuisten ihmisten ylipaino prosentti on jo jotain 70% täällä Suomessa, koska he syövät kaikkea tuota. Helpoin ja varmin tapa lihota.

Sama lääkkeiden, margariinin ja rypsiöljyn ja muiden asioiden suhteen tässä postauksessa. On terveellisiäkin tapoja saada itsensä lihomaan. Vaikkakin kun syö oikein niin on lähes mahdotonta lihoa vaikka kuinka söisi ja pitäisi välillä cheat-päiviä ja söisi koko päivän berliinin munkkeja ja ynnä muuta roskaa.

Yksinkertaisesti on melkein mahdotonta lihota nykypäivänä jos on vähänkään omaksunut asioita joista olen tähänkin blogiin kirjoitellut.

Lihominen epäterveellisellä tavalla on super helppoa. Ja laihtuminen viisaasti tehtynä on super helppoa. Mutta läskin pakkaaminen "terveellisellä" tavalla on itseasiassa lähes mahdotonta...

12 kommenttia:

 1. Itekkin sorruin dietillä tohon et aloin vältteleen rasvaa, vaikkei se mikään vihollinen ole pitää vaan valita kunnon rasvoja! nykyään syönkin surutta avokadoja, pähkinöitä, lohta ilman lihomisen pelkoa ja esim. jogurteissa vedin rasvatonta jogurttia purkin välipalaksi jonka jälkeen vain herättelin ruokahaluni ja tein itseni kiukkuiseksi mutta kun luovuin rasvattomista maitotuotteista ja ostin normaalin kappas tuota jogurttia pystyi jo sanomaan välipalaksi tuli heti vetävämpi oli ja seuraavalla aterialla ei tullu ahdettua läheskään niin paljon kuin rasvattomien tuotteiden seurauksena! rasvaton=aspartaami,kemikaali,light-litku versio jolla pilaa vaan terveytensä kuten sanoit helppo tie jos haluaa tulla/pysyä lihavana)

  VastaaPoista
 2. Ongelmat tulee silloin kun kuuntelee petollista mainstream mediaa, jossa laihdutus ja ateriankorvike teollisuuden kätyrit levittää valheellista tietoa "low fat, low calories".

  Sitten lasketaan kaloreita ja vältellään rasvaa koska siinä on niitä kaloreita, samalla kun vedetään riisikakkua innolla naamariin. Ja ihmetellään kun on paska olo ja tuloksia ei vain tule... Ehkä tarvitsen sen laihdutus pillerin/ateriankorvikkeen.

  Sitten ostellaan niitä aspartaamilitkuja ja vihreäkahvipapuja, näännytään 800kalorin päivädieetillä... Kyllähän sillä laihtuu... Mutta kun palaat normaaliin lihot takaisin ja taas kauppa käy. Hieno diili omistajille, uhreille paskempi.

  Onneksi heräsin.

  VastaaPoista
 3. Olen pitkään ollut tietoinen monista tässä blogissa olleista asioista (löysin tämän tänään ja luin saman tein kaikki postaukset), mutta paljon uuttakin mahtui joukkoon, mm. tuo bulletproof kahvi, jota jo testasin n. kolme tuntia sitten.. tänään vain aamupalan syöneenä, tehosi kyllä :D.
  Ensinnäkin KIITOS! Sain taas ison buustauksen putsata kehoni. Olen aikaisemmin ollut isosti koukussa sokeriin ja etenkin suklaaseen, mutta ollut jonkin aikaa "kuivilla". Marraskuussa jostain kumman syystä sorruin johonkin ja sittenpä söinkin kuuteisen viikkoa joka päivä hullut määrät jotain paskaa. Kauppaan kävelin hokien mielessäni "älä osta, älä osta" kävellen suoraan ostamaan juuri sitä. Ja sen olen näköinenkin.
  Minulla on tuossa avattuna blogistasi viitisentoista välilehteä, joista alan tutkimaan, mitä alkaisin iherbistä ensimmäisenä tilaamaan...

  Mikäli sinulla on aikaa, voisitko koota minulle listan "aloituspaketista" otsikolla MUST (kaikkea minulla ei ole vara tilata kerralla) jos haluan 1. mielen tasapainoon (Uskallanko jättää serotoniinin takaisinotonestäjät kerralla pois? Tiedän, et ole lääkäri, mutta mitkä ravinteet tukee lääkkeiden pois jättämistä?)
  2. Asun ulkomailla, enkä saa täältä himoitsemiani mustikoita tai oikeastaan mitään muitakaan marjoja (Ok, kuivattuja mustikoita näytti olevan luomukaupassa 182€ kilohintaan ;), sinne jäivät)
  3. Haluan tulla tuollaiseski mainitsemakseksi "fitnesskissaksi" (Käyn salilla ohjelmana Big5, mutta koska olen ollut viime ajat jatkuvasti kipeä, "raskas"liikkuminen ollut melko harvaa)
  4. Tulehduksista eroon. Erilaiset tulehdukset ovat olleet riesana vaikka silloinkin kun olen välttänyt lisäaineita, sokeria ja viljoja (hiiva "siellä" ja suussa). Olen töissä paikassa, jossa jatkuvasti kipeitä lapsia ja itse ja omat lapset tosi usein myös jossakin taudissa (vatsatauti, flunssa..)

  Jos lupaat vastata, lupaan lähettää sinulle 1. ennen- 2. ennen -jälkeen kuvat itsestäni :D
  (1.Ennen puolentoista kuukauden paskamättöä, 2. sen jälkeen (voi käyttää vapaasti esimerkkinä miten nopeasti saa itsensä "kauniiksi" lyhyessä ajassa syömällä kerran päivässä peetä) ja 3. jälkeen kun elämä on kunnossa (as long as it takes)

  Muchas gracias!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "(Uskallanko jättää serotoniinin takaisinotonestäjät kerralla pois? Tiedän, et ole lääkäri, mutta mitkä ravinteet tukee lääkkeiden pois jättämistä?)"

   Tässä asiassa kannattaa aina konsultoida lääkäriä. Tietääkseni SSRI lääkkeiden käyttö tulee lopettaa hitaasti, max 25% vähennys / 2 viikkoa. Myös se miten pitkään olet käyttänyt vaikuttaa: mitä pidempään olet käyttänyt vähennä sitä hitaammin. Eri lääkkeillä on myös erilainen puoliintumisaika kehossa. Lääkäri luultavasti osaa kertoa oikeat määrät tarkemmin.

   Lue myös ainakin nämä:

   http://psychcentral.com/lib/ssri-discontinuation-or-withdrawal-syndrome/0005734

   http://www.addforums.com/forums/showthread.php?t=63434

   http://npanth.wordpress.com/2012/03/14/phases-of-ssri-withdrawal/

   Suosittelen myös etsimään lisää tietoa googlella: quitting ssri

   Jos lopetat kerralla, voit kokea syviä masennus/itsetuho/raivo kohtauksia.

   Lisäravinteista useat suosittelee Rhodiolaa (ruusunjuuri) masennukset ehkäisyyn. Tiedä sitten voiko haitata lääkkeen toimintaa, joten kannattaa tehdä ainakin google haku: "lääkkeen nimi" rhodiola tai kysyä lääkäriltä.

   http://www.foxnews.com/health/2012/03/07/rhodiola-rosea-natures-anti-depressant/

   Vastailen muihin kysymyksiin paremmalla ajalla (tällä hetkellä reissussa)

   Poista
  2. Tässä taas jotain vinkkiä:

   Paikassa jossa on sairaita lapsia jatkuvasti... käyttäisin d-vitamiinia, astaksantiinia, sinkkiä, ja söisin kookosöljyä. MSM myös laskee tulehdusta, joten MSM jauhe voi olla hyvä lisä. Sinkistä oli hiljattain tullut joku tutkimus, että se voi pysäyttää jopa alkaneen flunssan. Kovat antioksidantit ovat kultaa sairastumista vastaan, täten he jotka juovat esim pakuriteetä harvoin sairastuu. Astaksantiini on tällä hetkellä maailman kovin tunnettu antioksidantti, 6000 kertaa voimakkaampi kuin C-vitamiini. Hyvä juttu popsaista aamulla astaksantiini kapseli Bulletproof kahvin kera, samalla D-vitamiini ja kalaöljy. Tämä kaikki voi kuulostaa tyyriiltä touhulta, mutta noihin mainitsimiini lisäravinteisiin kuluu ehkä 20euroa kuukaudessa, keskimäärin.

   Kuivatut marjat ovat jopa haitallisia Dave Aspreyn mukaan. Ne keräävät helposti hometta ynnä muuta haitallista. Mustikat pitäisi syödä tuoreena tai tuoreena pakastettuna, oikeastaan sama muidenkin marjojen kohdalla. Joten tosiaan kannattaa jättää ne kuivatut vaan sinne kauppaan homehtumaan.

   Suomalaiset mustikat on huippukamaa ja suht halpoja, mutta ulkomailla ollessasi syö sen edestä vaikka parsakaalia. Höyrystä tai kevyesti lämmitä se ja laita voita päälle niin se on herkkua. Kananmunia yms muuta "täydellistä ravintoa" kun syö, niin on aika hyvin pullat uunissa, eikä edes tee mieli mitään "paskaa".

   Kun juo vielä Bulletproof kahvia MCT-öljyllä niin lähinnä naurattaa kulkea ohi karkkihyllyjen, kuinka helvetissä olin joskus niin tyhmä että ostin noita? Mitä hyötyä niistä elämääni sain? Nyt jos ostaisin ja söisin niitä niin saisin vaan paskan olon, mitä järkeä? Mietin lähinnä, että miten näillä karkki ja vehnähöttökaupustelijoilla voi olla bisnestä? Miten se on mahdollista ettei ne ole konkurssissa, kuka syö näitä juttuja? Ei ole minun todellisuudessani. Tässä oma kokemukseni miten hyvin mm puhtaasti syönti ja Bulletproof kahvi toimii. Mikään mikä ei ole ns aitoa ruokaa ja joka ei tue minua, ei kiinnosta syödä.

   Juotko jotain sokerisia juomia yms syöt jotain epäterveellistä sokeri/vehnä tavaraa? Se tunnetusti aiheuttaa mm haisevaa vaginaa ja pahanhajuista hengitystä. Pari viikkoa tai kuukausi puhdasta syöntiä ja juontia niin alkaa lutviutumaan, jonka jälkeen et haluaisi palata samaan vaikka sinulle maksettaisiin. Jogurteista yms rahkoista valitse aina se rasvaisin versio. Ihmiskeho ei osaa hyödyntää proteiinia ilman rasvaa (Dave Aspreyn mukaan). Täten rasvattomat jogurtit ovat vain haitallisia tai vain lisäkaloreita jolla ei nälkä lähde.

   Poista
  3. Omasta mielestä Bulletproof dieetti on aika täydellinen tulehduksen vähentämiseen, sitä kannattaa tutkia.

   http://www.bulletproofexec.com/the-complete-illustrated-one-page-bulletproof-diet/

   Poista
  4. Mitäpä sitä muuta voisi sanoa, kuin että WORK HARD ja poista elämästäsi kaikki joka ei tue sinua. Jos ei ole aikaa käydä salilla niin sulje facebook, TV, uutissivustot yms missä tuhlaa tuntikausia päivästään aikaa. Täten on aikaa esim urheilla ja sen lisäksi opiskella lisätietoa ravinnosta tai vaikka salilla käynnistä, kokonaisvaltaisesta itsensä kehittämisestä (alkaen vaikka sosiaalisista taidoista).

   Ja loppupeleissä kyse on siitä keneksi tulet, ei mistään ulkoisesta, että pitäisi saada keho kuntoon sen takia että saisi enemmän seksiä tai parisuhteen. Vaikka onhan se hienoa mutta kyse ei ole pelkästään siitä, vaan paremmaksi tulemisesta kaikilla osa-alueilla. Jos pelkästään ulkonäön takia motivoituu käymään salilla ja laittamaan ruokavaliota kuntoon, niin sitten kun sen saa niin se realiteetti voi taas tuhoutua tuosta vain ja voit palata takaisin samaan.

   Motivoidu sen lisäksi kehittämään itsellesi parempi terveys, olotila, onnellisempi minä. Ajattele sitä, että jos olet yli 35 vuotias niin kehon muokkaaminen on sen jälkeen SAIRAAN VAIKEATA. Jos olet, niin ei kannata menettää uskoaan tämän myötä... Mutta se on totta että siihen ikään mennessä kannattaa hankkia se keho jossa haluaa pysyä, ja tehdä sen eteen sitten töitä aina jatkossakin. Jos olet paljon nuorempi niin voit vain motivoitua tästä, sillä sinulla on epäreilu etulyöntiasema verrattuna muihin jotka aloittavat vasta vanhempana. Joten kiitä itseäsi, se on oikea siunaus.

   Poista
  5. Kehon omana serotoniinin lisääjänä toimii HTP-5 + B-vitamiini. Itse olen sitä tilannut iHerbista. SSRI-lääkkeet kannattaa jättää hitaasti pois ja korvata ne tuolla HTP-5 + enhanced B6 vitamiinilla. Itse en kyllä ole ikinä syönyt SSRI-lääkkeitä, mutta kaikki niitä syöneet ystäväni sanoivat ja lääkärikin myönsi, etteivät ne varsinaisesti auta masennukseen vaan vievät vaan osan tunteista pois. Yhdeltä ystävältäni eivät edes vieneet tunteita pois vaan hän vaan lopetti itkemisen, mutta oli edelleen epätoivoinen ja yritti tappaa itsensä.

   Masennus on merkki siitä, että elämässä pitäisi tehdä muutoksia. Ja jos itkettää ja on suru, niin ne itkut pitää itkeä pois ja surut surra. Vaikka tuntuisi, että itkee 3 kuukautta putkeen, niin sitten itkee. Kyllä se itku aikanaan loppuu. Jos tuntuu ettei pysty nukkumaan, niin htp-5 ja melatoniini auttavat niihinkin. Melatoniinissa saattaa mennä pari viikkoa että alkaa vaikuttaa kunnolla, kun toisilla tule heti ekasta 12 tunnin yöunet.

   Alkoholi kaikessa muodossa kannattaa jättää pois masennuksen ajaksi, koska sen käyttö vaan estää kehoa ja mieltä palautumasta masennuksesta ja vaan lisää masennusta, vaikka nousuhumalassa tuntuisi että velat ovat saatavia.

   Tsemppiä kaikille masennuksesta kärsiville! Itsekin samojen asioiden kanssa kamppailen, mutta nuo ovat tuoneet avun.

   Poista
  6. Kiitos kommentista. Samaa mieltä.

   Kaikkien kannattaa kuitenkin tiedostaa se, että tuo 5-HTP (Hydroksitryptofaani) on luokiteltu lääkeaineeksi Suomessa. Sen tilaamisesta voi tulla jotain rikkeitä jos tilaa ulkomailta ja paketti jää tullin tarkastukseen.

   Poista
 4. Kiitos vinkeistä!
  Ongelma tuolla pääkopassa on varmasti ollut liian raskas työ, joka on vaatinut joka ihan liikaa sosiaalisuutta ja liian vaikeiden ihmisten sietämistä ja auttamista liian pitkään. Onneksi tajusin kymmenen vuoden jälkeen vaihtaa alaa. Burnis ei tosin ihan hetkessä parannu, mutta tosiaan nyt olisi kauhea inspis puhdistaa keho ja mieli kaikesta saastasta. En usko, että ongelma on ollut varsinaisesti arjen ruokavaliossa. Esimerkkipäivä: aamulla munakas, hedelmä (Suomessa marjoja) ja kahvi, lounaaksi kanasalaatti, kourallinen pähkinöitä, välipalalla avocado,banaani,pähkinöitä, päivälliseksi pihvi, höyrytettyjä vihanneksia ja salaattia. Juomana vettä koko päivän. Tämä siis vain esimerkki. Perusruokavalioon sisältyy joko ei ollenkaan tai hyvin vähän viljoja, maitotuotteita tai sokeria/lisäaineita. Joskus aamu/iltapala smoothiessa rahkaa(sitä rasvaisinta nimenomaan) sekä kahvissa kerma, treenipäivänä pieni annos riisiä/bataattia. Herkkupäivä on ollut kerran viikossa, mutta se on varmaan liikaa koska sen jälkeen on kovia mielitekoja ja jos repsahdan, tapahtuu se juuri näinä päivinä.. ja tosiaan tuota monen viikon paskaruokakuuria en osaa selittää itselleni enkä kenellekään muulle. Olo on siis vähän kuin alkoholistilla.
  Stressaaminen/huonot unet yms. saa tulehdukset päälle, mutta ajattelin että jos näitä tosiaan voisi stressinhallinnan lisäämisen lisäksi tukea lisäravinteilla.

  Ikää on 30, joten toivoa on vielä vähän :D. Perhe on, joten sitä en "fitnesskissa" ulkonäöllä havittele. Prioriteettina on tosiaankin tuo terveys, mutta ei millään muotoa haittaisi vaikka peilikuva hivelisi ;)

  Seuraavaksi iHerb tilaukseen siis: astaksantiinia, sinkkiä, MSM-jauhetta ja pakuria. Huomasin ilokseni myös, että kotikadulla näkyy olevan ihana luomu/luontaistuotekauppa, josta kävin jo Macaa hakemassa testiin. D-vitamiinia saan onneksi täällä auringostakin, mutta aikaisemmin otettiin sitä koko perhe päivittäin.

  Kiitos!

  P.s. Mihin osoitteeseen laitan ennen-jälkeen kuvat (siis nyt vasta kuvat ennen ja jälkeen himosyömisrepsahdusjakson ;))

  VastaaPoista
 5. Geenimanipuloitu aspartaami. En ole moisesta koskaan kuullutkaan, avaisitko vähän asiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kirjoittamisesta sen verran aikaa etten muista tarkalleen mitä tässä hain, luultavasti liittyen: http://www.independent.co.uk/news/worlds-top-sweetener-is-made-with-gm-bacteria-1101176.html
   Lause on tosiaan huono ja voisinpa melkein poistaa koko geenimanipulointi viittauksen sillä tuskinpa aspartaamia puhdistaessa mitään geneettistä materiaali juurikaan lopputuotteeseen siirtyy.
   Muuten aspartaamin vaaroista tulee lisää infoa koko ajan: http://www.drperlmutter.com/artificial-sweeteners-change-gut-bacteria/?hvid=4ePNb

   "In a series of elegant experiments, Israeli researchers have demonstrated, in laboratory animals and humans, that the effect of artificial sweeteners on changing the gut bacteria has a profound role in changing metabolism, especially the metabolism of sugar. These researchers have been able to induce diabetes in laboratory animals at will, simply by feeding them artificially sweetened foods. They then were able to characterize the changes in the gut bacteria. Even more profound was their research that demonstrated that by taking fecal specimens from the animal that had been exposed to artificial sweeteners like aspartame, and transplanting these fecal specimens into laboratory animals that did not have gut bacteria, the risk for diabetes was also increased.

   If that wasn’t compelling enough, they then showed that similar changes occur in human gut bacteria when humans consume artificial sweetener, as well as the fact that these changes in the gut bacteria relate to metabolic changes that pave the way for diabetes."

   Eli en juurikaan ikinä joisi limppareita aspartaamilla tai ilman.

   Poista