13.3.2013

Sinkin puute koskettaa 95% miehistä – ihmisten sukupuutto lähenee?

Miehelle sinkki on yksi tärkein hivenaine ja jos on sinkkipuutos niin se vaikuttaa testosteronitasoihin ja täten kaikkeen. Kuningashormoni testosteroni on miehelle tärkeä asia koska ilman suurta testosteronitasoa ei ole toivoakaan vetää puoleensa kauniita naisia. Surullinen fakta.

Tässä olen oppinut yllättävän jutun, jonka mukaan kun mies ejakuloi niin hän menettää koko sinkkivarastonsa... Ja kaikki me miehet ejakuloidaan tai lauetaan, jos ei naiseen niin sitten omaan käteen... Ja kun mies siemensyöksyssä sinkkinsä menettää niin siinä menee kuulemma yli viikko kun ne on kehittynyt takaisin.

Eli tätenpä 95% miehistä elää JATKUVASSA sinkkipuutoksessa ja testosteronivajeessa. Ja jos mies laukeilee usein ja ei syö sinkkiä niin nopeasti kehittyy krooniset sairaudet jotka voi johtaa ennenaikaiseen kuolemaan. Lisätietoa sinkki puutteesta löydät Tolosen sivulta.

Olen miehenä tästä erittäin huolissaan. Tämän päälle ruokamme ei tarjoa sinkkiä lähes yhtään, ellen söisi ostereita hullunlailla... Enkä edes pidä niiden mausta.

Modernit spermattomat miehet eivät saa naisia raskaaksi, sukupuutto uhkaa


Eräs tutkimus kertoi että vielä 90-luvulla miehien spermaluku oli n. 70Milj mutta tänäpäivänä se on enää 5 miljoonaa. On tapahtunut iso lasku vain parissakymmenessä vuodessa. Vuosittain miesten spermaluku laskee monta prosenttia ja samaan aikaan myös epämuodostunut sperma, joka ei pysty tekemään naista raskaaksi, tasaisesti lisääntyy.

Tiedemiehet tietää, että se johtuu ravinnosta. Maaperä ei enää pysty kasvattamaan tarpeeksi ravinnerikkaita ruokia, kuten se vielä pystyi 30-40 vuotta sitten. Eikä tämä kuolevan sperman ongelma ole vain ihmisillä.. Sama on myös eläimillä.

Näistä nykymiehen spermajutuista ja uhkaavasta sukupuutosta voi lukea täältä lisää. Kyllä tuo kirjoitus alkaa herättelemään meitä miehiä. Vika ei ole meidän, vika on huonon ravinnon joka voidaan vielä laittaa kuntoon.

JÄRKYTYS: 75 vuotias mies hedelmällisempi kuin tämän päivän 18 vuotias mies!?


Mutta erityisesti pelotti kuulla se Skotlantilainen tutkimus jossa sanottiin yli 70 vuotiaan miehen olevan kymmeniä kertoja hedelmällisempi kuin nykypäivän 18 vuotias mies...

70+ vuotiaat miehet ovat hedelmällisempiä koska he ovat eläneet paremmalla ravinnolla läpi elämänsä mitä nykymiehet.

Ajattella, että kun joku päivä minullakin on vaimo ja haluaisin saada lapsia niin näen painajaisia siitä jos meidän pitää hankkia joku 75 vuotias papparainen hedelmöittämään vaimoni.Tämän takia tiedemiehet epäilee ihmisten sukupuuton olevan tulevaisuudessa todennäköinen. Jos 20 vuodessa spermaluku tippui 70milj -> 5milj niin huolissaan on oltava, miesten sekä naisten. Missä ollaan 10 vuoden päästä? Tuleeko naiset raskaaksi enää kun meidän miesten sperma ei kykene siihen.. Vaikea tietää. Hyvästä ravinnostahan (jota meillä ei nyt ole) laadukas spermakin tulee.

Nykyruoka ei tee meistä hedelmällisiä vaan sen sijaan sairaita


Meidän pitää tehdä itsestämme hedelmällisempiä, ja koska nykyruokamme ei tarjoa tarvittavia ravinteita enää niin lisäravinteet on ilmeisestikkin oltava käytössä. Olen kuullut kaksinkertaisen Nobel-voittajan Linus Paulingin sanovan, että kaikki maailman sairaudet alkavat vitamiini ja mineraalipuutteista... Ja laittamalla ne kuntoon voidaan ennaltaehkäistä kaikki ja elää terveinä aina.

Erittäin pelottavaa, koska minäkin elän nyt puutostiloissa vaikka syön mielestäni hyvin. Nyky parsakaalissa ei ole samoja ravinteita kuin parsakaalissa 20 vuotta sitten.

Sinkki, testosteronitasot ja sinkin puute


Olen tullut siihen johtopäätökseen, että sinkki on välttämätön lisäravinne miehelle ja myös naisellekkin koska sinkki auttaa kokonaisvaltaiseen terveyteen ja vastaa kauniista ihosta, hiuksista ja kynsistä. Mutta eritoten sinkki on tärkeä miehille ja heille jotka haluavat nostaa testosteronitasoja.

Sinkki auttaa parempaan uneen, auttaa nukahtamaan helpommin, tuottaa enemmän testosteronia, nostaa libidoa ja kerta kaikki meistä on sinkin puutostilassa niin hankin sinkkiä.

Alhaista testesteronitasoa voi hoitaa turvallisesti sinkki lisäravinteella. Tunnetusti sinkki nostaa testosteronitasoa.

Lisäys: lisähyötynä sinkki voi myös suurina annoksina inhiboida testosteronia estrogeeniksi kommentoivaa aromataasi-entsyymiä!

Otin tuolta karppaajan suositukset sivulta sinkkisuosituksen, kaikki mitä olen tuolta ottanut on vaan toiminut niin hyvin, että on oikea siunaus, että löysin tuon sivun. Ja tuo laihtumis postaus tuolta toimii vaan niin suurella menestyksellä. Olisinpa jo vuosia sitten tiennyt etttä laihtuminen on näin helppoa.

Maailman paras sinkki lisäravinne tuote?


Tässä on maailman laadukkain sinkkituote koska tässä ei pelkästään ole sinkkiä vaan myös tälläinen whole food blend ravinnerikkaita vihanneksia. Tälläisessä whole food muodossa, eli siis sinkkilisä joka on tehty ruuasta.. Tämänkaltainen sinkki imeytyy oikeasti.

Päivittäisen sinkkilisän plussana tästä saa siis konsentroituna mm. Luomu parsakaalia, pinaattia, punajuurta, persiljaa ynnä muuta tälläistä erittäin ravinnerikasta ja detoxifoivaa yrttiä. Saa sinkin päälle extra mineraaleja ja vitamiineja.

Eritoten hyvä minun kaltaisille laihduttajille jotka haluavat syödä enemmän vihanneksia, saa sinkkitabletistakin extra luomuvihanneksia päälle.

Huipputuote tälläseltä huippufirmalta:

"MegaFood cares about doing things the right way - we refuse to take shortcuts, and we never compromise on quality or the things that matter. Since 1973, we have been going out of our way to source fresh and local foods from trusted farmers. We then make our wholesome supplements using our one-of-a-kind process to deliver the most authentic nutrition - much more than vitamins alone.

FoodState Nutrients are made with fresh and local foods. Crafted with our Slo-Food Process, they deliver the most authentic nourishment available, which we believe the body recognizes as 100% whole food."

Tälläisiä minä haluan tukea, uskon juuri tähän oikeaan ruokaan... Whole food lisäravinteisiin enkä mihinkään kemialliseen roskaan jota keho ei edes tunnista. Maksan mieluiten extraa tälläsistä tuotteista kerta ne oikeasti toimii ja tekee hyvää.

Aidosta ruuasta tehty sinkki lisäravinne tutkitusti imeytyy kokonaan, kemialliset puristeet tutkitusti ei imeydy ollenkaan.


Hankin nyt tuolta iHerbistä sinkkituotteita halvemmalla ja laadukkaampana, voit selata vaihtoehtoja:
http://www.iherb.com/Zinc sinkin puute helposti kuriin.

Joskus käytin apteekin sinkkilisiä enkä saanut mitään hyötyjä, ostin silloin apteekista sinkkituotteen kerta kuulin, että sinkki auttaisi testosteronitasoihin ja nukahtamaan paremmin mutta enpä huomannut mitään hyötyjä.

Olen vakaasti sitä mieltä, että ei ne oudot synteettiset puristeet toimi... Aito ruoka toimii koska ihmiskeho tunnistaa sen ravinteeksi eikä apteekkien tehtaasta tulleeksi liitupilleriksi. Nyt kun olen alkanut opiskelemaan tästä kusetusruuasta niin ties vaikka ne liitua oiskin, liidulta maistuukin! Todennäköisesti Kiinasta peräisin nekin... Tiedän kyllä, että Suomen apteekeissa harva tuote on oikeasti suomalainen vaikka niin voisi luulla... Rahat siis valuu apteekeista ulkomaisille isoille lääkeyhtiöille. Haluan itse tukea ennemmin hyviä pikkuyrityksiä jotka tekevät parasta.

Tämä on just se juttu! Suosittelenkin kaikille samaa, että alkaa siirtymään takaisin luontoon niihin oikeisiin whole food ruokiin mitä lisäravinteisiin siis tulee, koska ne oikeasti toimii ja olen super innostunut taas kaikesta, koko elämästä, kun vihdoin olen saanut ravinteet kuntoon tunnen eläväni taas ekaa kertaa vuosiin. Laihdutuskin sujuu vaivatta, automaattisesti ilman stressausta.

Onko tässä maailman paras multivitamiini?


Olen itse tilannut ulkomailta halpaa D-vitamiinia jo jonkun reilun vuoden ja tilasin nyt tälläisen paketin iHerbistä. Elikkä laadukasta sinkkiä, B12-vitamiinisuihke joka on auttanut huomattavasti parempaan unensaantiin koska se auttaa tuottamaan melatoniinia ja sitten iso määrä luomu chlorella tabletteja jotka auttavat detoxifoimaan kehoa pois myrkyistä. Tämä on se tärkein askel tehdä ennen kun paino alkaa kunnolla laskemaan, koska myrkyt tukkii kehoa ja estää laihtumiselta.

Kotiovelle tuo iHerb paketti tuli noin viikossa halvimmalla $4 maksavalla rahdilla. Aion tilata seuraavaksi tämän todella loistavalta vaikuttavan whole food multivitamiinin... Näyttää tuhat kertaa paremmalta kuin meidän apteekkien synteettiset multivitat. iHerbiin voit tutustua iHerb Suositukset Laihduttajalle sivultani.

Tuossa whole food multivitamiinissa on jopa entsyymit seassa. Eräässä TV dokumentissa kerrottiin tutkimuksesta jossa joskus 1930-luvulla Afrikkalaisille lapsille syötettiin vitamiineja niin he kuolivat todella nopeasti... Tämä tapahtui koska heillä ei ollut ruuansulatus entsyymejä.

Jos ei ole ruuansulatus entsyymit kunnossa, niin vitamiinien otto vanhentaa ihmistä vauhdilla. Modernilla ruualla harvalla on entsyymit kunnossa. Pelottavaa kyllä kun näen ihmisten ottavan 10 apteekin vitamiinipilleriä päivässä, pyöritän vain päätäni. Kaikki terveysongelmat voidaan johtaa entsyymien puutteeseen, eli huonosti imeytyneeseen ruokaan. Siirryn tähän multivitaan apteekin tuotteista... Laadukkaampaa halvemmalla. Entsyymeistä lisää tietoa.

Tällä hetkellä paino 82kg ja olen varma, että kesään mennessä olen hyvässä kunnossa.. Tähtäys on 70-75kg lihaksikas kroppa kesäkuussa. Nyt kun sinkki on kunnossa ja testosteroni on nousussa niin alkaa lihaksetkin kasvamaan ja kesällä varmasti vedän puoleeni niitä kuumia naisia :)

Mikäs se paremmin motivoisikaan! Tässä olen jo alkanut saamaan punttiksella mimmeiltä pelottavan hyviä reaktioita. Testosteroni tekee taikoja naisten kanssa! Elämä on alkanut hymyilemään ja nyt viimeiset läskit vekeen ja sitten kesällä pääsen deittailemaan ihanien fitness naisten kanssa :) Luulenpa, että paikallisen salini yhden fitness naisen kanssa kohtaaminen ei jäänyt viimeiseksi.. Mutta tästä kerron lisää myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Aloitin käyttämään tätä megafood sinkkiä ja huomasin krapulaoireiden olevan huomattavasti pienempiä. Vaikuttaako sinkki krapulaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinkki voi auttaa krapulaan. Sinkki edistää aineenvaihduntaa ja voi osaltaan auttaa alkoholin toksiinien hajoittamiseen.

   Megafood sinkistä kommentti: "Lab test confirmed I absorb this zinc. Two different practitioners recommend MegaFood products for their bio-availability."

   Jos joku etsii hyvää sinkkituotetta niin Megafood ehdottomasti kokeiluun! Paras sinkkituote mielestäni.

   Poista
 2. Kun tässä on aiheena sinkki ja spermanlaatu, niin on hyvä tietää tutkimuksesta jossa kerrotaan hajuvesien/partavesien ja saippuoiden sekä shampooiden sisältämien kemikaalien tuhoavan ja vioittavan miesten spermaa.

  Lähes 100% suomalaisista miehistä tuhoaa spermaansa näillä. Asiaan kannattaa tehdä korjaus kun vielä ehtii.

  Lisää infoa aiheesta + linkattu tutkimus:

  Onko tässä paras luomusaippua? Naisen kommentti yökerhossa: "Tuoksut huumaavan hyvältä"

  VastaaPoista
 3. Eikö tuota sit saa suomesta ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittäny etsiä mutta ei ikävä kyllä taida löytyä Megafood sinkkiä Suomesta. Ja vaikka saisikin niin iHerbistä tilaamalla se on huomattavasti halvempaa ja saa vieläpä verovapaasti.

   Kun välttää Suomen taas nousseet järkyttävän korkeat veroprosentit niin lisäravinne tuotteiden hinnoissa on suuri ero paikallisiin, plus jo valmiiksi huomattavasti pienempi hinta.

   Nykypäivänä en lisäravinteita muualta hankkisi. Hankin lähes kaikki lisäravinteet ja vitamiinit netistä iHerbistä. Paitsi kookosöljyt ym painavat tuotteet... Näitä hankin kivijalkakaupoista ja esim. Fitnessfirst.fi ja Hyvinvoinnin tavaratalo nettikaupasta.

   Poista
 4. http://www.naturanetti.fi/sumuSHOP/sivu/tuotetiedot/tuote_id/959 mitä mieltä?

  VastaaPoista