7.4.2013

Roskaruuan korvaaminen - helpoin tapa laihtua?

Surkean ravinneköyhän ruuan korvaaminen monesti saman hintaisella mutta ravinnerikkaalla ruualla on mielestäni helpoin tapa laihtua.

Eli nosta laatutietoisuuttasi. Kuinka voisit päivittää jopa sen kemikaalikahvin jota juot päivittäin? Normaalista kahvista sanotaan, että se on maailman torjunta-aine suihkutetuin ruoka mitä ihmiset syö... Tämä tukki minutkin vuosien saatossa ja osaltaan aiheutti lihomista.


Juomat

Juhlamokka vaihtui luomukahviin nimeltä cafeceps, jonka hienous on siinä että seassa on lääkinnällisiä sieniä jotka tekee tästä kahvista todennäköisesti maailman energisoivimman kahvin joka on pehmeän makuinen ja hyvä vatsalle. 

Lighti cokis ja pepsi max vaihtui sitruuna veteen joka on pimpattu raffinoimattomalla merisuolalla ja vihreään teehen.

Vihreätä teetä jota yleensä juon:
Yogi Tea, Green Tea Muscle Recovery jonka seassa on mielenkiintoisia yrttejä jotka voi mm. nostaa testosteronitasoja joka on omiaan myös laihdutuksen kanssa! Makeutettu stevia kasvilla joten pientä makeutta löytyy.

St. Dalfour, Organic, Golden Mango Green Tea luomu vihreä tee jota tilailen netistä, maustettu luonnollisella mangon aromilla. Ok makuinen mutta Yogi parempi mielestäni.
Laihduttavat öljyt ja rasvat

Margariinit roskiin ja tilalle aitoa voita, esim Juustoportin voi tai ihan Valion menettelee paremmin kuin kenkälankki margariini, jota kenenkään ei pitäisi enää 2013 vuonna kehoonsa erehtyä pistämään.

Rypsiöljy, joka ei ole kovin hyvä juttu jos haluaa laihtua.. Vaihtui oliiviöljyyn. Rypsiöljy ei ole sellaista terveysruokaa jota ihmiset kuvittelee sen olevan. Onneksi kaikki tieto on saatavilla internetin maailmassa, eikä tarvitse olla enää sokeana ja uskoa vain sitä myyvien firmojen propagandaa.

Sekä tietenkin kookosöljyä käyttöön jos ihoa tarvitsee joskus rasvata jostain. Käy myös loistavasti kokkailuun ja kalorilisäksi.

Kookosöljy on oikea super asia laihdutukseen, monet tutkimukset osoittaa kookosöljyn olevan kenties yks parhaimpia juttuja koko maailmassa vatsan trimmaukseen. Eläimet jotka syövät kookosöljyä ei pysty lihomaan.
Herkuttelut

Munkit ynnä muut satunnaiset herkuttelu hetket vaihdoin viherjauheisiin kuten emerald balance ja ormus supergreens. Enää ei edes tee mieli syödä jotain munkkeja kun mineraalipuutokset on korjattu.

Karkit

Suklaa vaihtui raakasuklaaseen jota ostan tai teen itse.

Proteiinit

Supermarkettien tunnetut olevinaan "suomalaiset" herat aiheutti yleensä ripuli paskan lentämisen. Näin ei kuitenkaan tapahdu oikean hera proteiinin kanssa.

Toinen hyvä proteinii on Sunwarrior brändin Raw Protein Plant-Based, Warrior Blend joka on halvempi vaihtoehto laadukkaalle proteiinilisälle.

Näillä olen saanut lihasmassaa paremmin kuin ikinä eläessäni. Molemmat näistä proteiineista tarjoaa poikkeuksellisen huiman määrän lihaksia kasvattavia aminohappoja, jotka on osaltaan se syy miksi näitä proteiineja kannattaa ostaa verrattuna markettien lämmitettyihin filtteröityihin proteiinijauheisiin joissa ei ole mitään ihmiskeholle hyvää tekevää.
Hygienia

Fluorihammastahna korvattiin fluorittomalla yrttihammastahnalla. Ei välttämättä yhteydessä laihdutukseen mutta kuka nyt enää käyttäisi hampaita tuhoavaa fluorihammastahnaa?

Suomalainen tutkimus Kuopiosta jo noin parikymmentä vuotta sitten kertoi kuinka ihmisten hampaiden kunto parani dramaattisesti kun veden fluoraaminen lopetettiin... Paras mahdollinen todiste "fluori huijauksesta". Lisää voit lukea täältä: Onko Fluori Todella Niin Terveellistä Kuin Meille Väitetään?


Kemikaalisaippuat jotka saattaa jopa pahentaa ihon kuntoa ja tehdä tukkoisuutta kehoon (ja täten lihomista) vaihdoin luonnollisiin Nubian Heritage saippuoihin.

Omat suosikit:
Nubian Heritage, Lemongrass & Tea Tree Soap tarjoaa sitruunamaisen, sanoisin jopa uskomattoman seksikkään tuoksun, kainalohiki saadaan kuriin pelkästään laadukkaalla saippualla+vedellä.

Nubian Heritage, African Black Soap Bar on todella hyvä ihon terveydelle, jos kärsisin aknesta hankkisin tämän, kuulemma oikea ihme akneen ja ihon epäpuhtauksiin. Käytän tätä joskus mutta nyt käytän tuota Lemongrass jota suosittelen kaikille!Kirjoitan näitä korvaamisjuttuja jatkossa lisää. Ensin tärkein asia on saada ravinnepuutokset kuntoon, kuten vaikkapa viherjauheilla, niin omasta kokemuksesta sen jälkeen ei edes tee mieli mitään ns. epäterveellistä ja lihoittavaa.

Se onkin hyvä lähtökohta. Kaikki sairaudet, kuten lihominen alkaa ravintopuutoksista... Joten ne ensin kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti