17.8.2013

Olen lihava masentunut ja laiska - Kannattaako edes yrittää?

Nyt kun muistelen noin vuoden takaista aamua jolloin heräsin launtaina hirveästä krapulasta... Taaskaan ei onnistanut. Massiivinen päänsärky takoo aivoja, henkikään ei kulje. Pakko ottaa panadolia ja imeä astmapiippua. Katselen makkaroita mahassani ja mietin vain kannattaako edes yrittää? Pitäisikö vaan vetää ranteet auki...

Enpä koskaan olisi uskonut

Ei silloiset glutamaatti aspartaami aivot voineet edes käsittää, että tuo sama mies noin vuosi myöhemmin heräisi täysin terveenä ja 30 kiloa laihtuneena, samaan aikaan kun upea fitnesskissa tuo käteen herkullisen vihersmoothien.

Aloin miettimään miten pystyin elämään lähes 15 vuotta yhteiskuntahypnoosin orjana täysin onnettoman miehen elämää - kun tämä onkin näin helppoa?

Miten on mahdollista että viimeisen 6 kuukauden aikana olen harrastanut enemmän seksiä, matkustellut, muutenkin pitänyt hauskaa enemmän kuin koko elämäni aikana?

Ja tuntuu että elämä menee vaan parempaan suuntaa kaikilla osa alueilla.

Onko tämä unta? Sitä on vaikea uskoa itsekkään että tuosta yli satakiloisesta oksettavasta "miehestä" voisi tulla lähes rokkitähden kaltaista elämää elävä mies alle vuodessa.

Joskus mieleeni hiipii pelottava ajatus: entä jos en olisi koskaan saanut kunnollista herätystä. En ehkä olisi koskaan kyseenalaistanut yhteiskuntahypnoosia. En ehkä olisi koskaan löytänyt jonkun blogaajan muistiinpanoja jotka muutti elämäni.

En olisi viiimeisen puolen vuoden aikana herännyt aivan uskomattomien kauniiden naisten vierestä. En olisi saattanut koskaan tulla "hyväksi" naisten kanssa.

Voisin vielä elää sitä onnettoman zombin elämää jota nykyisin vaikea edes käsittää todeksi. En tajuaisi, että minua nukutetaan ja syötetään valheita suurien korporaatioiden toimesta, jotka vain haluaa rahani.

Kannattaako edes yrittää?

Voin sanoa sen sinulle: TODELLAKIN KANNATTAA!

Vaikka olisit maailman suurin luuseri. Aivan sama kuka olet ja mistä tai minkä ikäinen sairas tai terve. Lihava tai laiha msgllä ja dieettikolalla aivonsa tuhonnut WOWin pelaaja joka hakee rahaa sossun luukulta.

Miten tähän kehityksen spiraaliin sitten pääse?

Ruoka ja sen päivittäminen voi olla joillekkin se helpoin tie, mutta ei välttämättä kaikille. Itsellä se kyllä oli pakollista koska kemikaali lobotomian jäljiltä en edes tajunnut olevani korporaatioiden kontrollissa oleva ZOMBI.

Tärkein asia on kuitenkin se kuuluisa "purpose".

Jos elämän tavoite on vain päästä turvallisesti eläkkeelle ja kuolemaan, voi olla vaikeata löytää motivaatiota tehdä se sitä vihersmoothietä, koska mikropizza on vaan helpompaa.

Itsellä se oli kuitenki suhteellisen helppo päätös - Joko elän elämäni  sairaana luuserina, lääkeyhtiöiden orjana ja masentuneena ilman naisia.

Tai vaihtoehtoisesti etsin parhaan mahdollisen informaation oikeaan terveyteen ja alan noudattamaan sitä.

Nyt kun katson taakse tuota aikaa, niin kyllähän se tuntui vaikealta aloittaa. Mutta voin sanoa että nyt elämä on 100 kertaa helpompaa kuin lihavana astmapotilaalla.

En oikein muista mistä kuulin seuraavan lainauksen, mutta se sopii tähän aika hyvin.

"Life is easy when you life it hard way, and hard when you life it easy way."

On helppoa vetää se mikroeines lasagne mikroon pariksi minuuttiksi ja pistää se suuhun pepsimaxin kanssa teevetä katselle.

Kun taas hyvän parskaali yrtti chili munakkaan teossa kestää huomattavasti kauemmin kuin mikropizzan.

On se vaan helpompaa paeta omaa elämää jonkun tietokonepelin parissa tai televisiota katsellen mutustaen väriainefruktoosisiirappia.

Kun taas tekisi jotain järkevää, kuten lukisi kirjoja tai opiskelisi terveyttä, puhumattakaan että salillakin pitäisi käydä.

Voin sanoa kokemuksesta, että helppo elämä tulee viemään sinut erittäin vaikeaan elämään kun alat vanheta, et voi nyt edes käsittää millainen luuseri olet 10 vuoden päästä jos valitset helpon tien.

Kun teet päätöksen miten aiot elää elämääsi kysy itseltä:

Tekeekö tämä minusta paremman ihmisen ja kasvattaa itsevarmuutta? Vai viekö se minut kauemmaksi siitä miksi haluan tulla? Jos vastaus on EI - Älä tee sitä!

Kun olet tehnyt päätöksen miksi haluat tulla - ota ensimmäinen askel jo tänään ja ankkuroi itsesi jokapäiväiseen kehitykseen.

Heitä roskaruuat roskiin. Mene ostamaan salikortti.

Tiedät jo minkä tien itse valitsin noin vuosi sitten, sekunttiakaan en ole katunut.

Tähän loppuun motivoiva video.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti