19.9.2013

Onko tässä paras luomusaippua? Naisen kommentti yökerhossa: "Tuoksut huumaavan hyvältä"

Miten saippua liittyy laihdutukseen? Jos et tiennyt, niin normaaleissa markettien saippuapaloissa (ja muissa hygieniatuotteissa) on kemikaalia jos jonkinlaista, jotka tukkii kehoamme monin tavoin - tehden meidät sairaiksi, lihaviksi ja aiheuttaen mm. päänsärkyä.

Yökerho kohtaamisia seksikkään kilometrisääri minihameblondin kanssa


Kävipä tuossa menneellä viikolla mielenkiintoinen kohtaaminen yökerhossa... Lähestyin erästä hemaisevaa valkoisessa minihameessa olevaa pitkätukkaista blondia, jolla oli jumalaisen kiinteät kilometrisääret...

No, siinä juteltiin sitä perus chit-chattia kuten, kuka olet, mistä olet, oletko paikallinen jne. Kunnes sain naisen lähtemään tanssimaan kanssani. Jossain vaiheessa tanssilattialla nainen sitten kommentoi: "Tuoksut huumaavan hyvältä".

Arvaa myhäilinkö vain, koska tiesin mistä tämä uusi seksikäs tuoksuni tulee. Ei, en suinkaan käytä mitään kroppaa ja luontaista feromoni tuotantoani estävää kemikaalipartavettä..

Käytössäni oli itselleni uusi, juuri paketista tullut luomusaippua jonka ainesosiin kuuluu mm. Kookosöljy, Papaya, Sheavoi, Kaakaovoi ja aidot Vaniljanpavut.

Oli sanomattakin selvää mihin ilta johti...


Sen verran tiedän nyt naisista, että jos tuoksua kehutaan niin oli sanomattakin selvää, että samasta osoitteestahan sitä löydyttiin loppuyöstä.

Ja enpä tiedä mitään seksikkäämpää, kuin kookoksen ja vaniljan tuoksuinen nainen sängyssä. Jep, kyseinen kilometrisääri blondini halusi tietää tuoksuni lähtöperän, jonka takia hän halusikin tulla luokseni. Kaikkea ei kannata kertoa heti, salaperäisyyttä on oltava.

Kuvituskuva. Omakin kuva löytyisi mutta en naisia kunnioittavana herrasmiehenä kehtaa käyttää :) Kuvalähde: BlondeNectar, Tumblr

Käskin naisen käymään suihkussani ja peseytyvän tällä mystisellä saippualla, samalla kun mielessäni myhäilin vain ;)

Oli sanomattakin selvää, että nainen ihastui tähän saippuaan ja huumaavan seksikkään tuoksuun jonka se tekee. Seuraavana päivänä neuvoin myös mistä näitä saippuoita saa, annoinpa vielä hänelle alennuskoodini ja hän kertoi parin päivän jälkeen tilanneensa näitä todella innoissaan.

Jos ihmeeen ja sattuman kautta tunnistat itsesi tästä, H, niin laita viestiä ;)

Päivitä saippuasi ja menesty paremmin parisuhteiden puolella


Päivitä saippuasi parempaan ja koe uusi elämä ja uudet paremmat kokemukset. Kaikki tykkää näistä aidoista luontaisista ainesosista tehdyistä luomusaippuoista, ja niistä aidoista tuoksuista! Ero kemikaalisaippuoihin on kuin taivaalla ja yöllä.

Toisen käyttö vie sinua eteenpäin elämässä, toisen käyttö vie sinua vain alaspäin.

Kymmenen vuoden aikavälillä kun käyttää oikeata saippuaa joka ravitsee, parantaa ihoa... Mikä onkaan ero siihen kemikaalisaippuaan tai shampooseen joka vain kuormittaa kehoasi myrkyillä, tukkien ihohuokoset ja vanhentaa ihmisen ihon ennenaikaisesti.

On sanomattakin selvää, että muutos kannattaa tehdä ajoissa, nyt kun vielä pystyy.

Sama pätee markettien hajuvesiin ja partavesiin, ne eivät vain blokkaa luonnollista feromoni tuotantoamme, vaan sekoittaa hormonitasapainomme ja tekee meidät lihaviksi: Three compelling reasons not to wear synthetic perfumes

Kookoksen, vaniljan ja papayan yhteistuoksu tekee seksikkäimmän tuoksun

Pahin asia jota kemikaali saippuat, hajuvedet/partavedet kuitenkin tekevät on se, että ne estävät myös ihmisen luonnollisen feromoni tuotannon, joka osaltaan on yksi suurin tekijä pariutumis seuran etsinnässä...

Sabotoitko menestyksesi nais- tai miesmarkkinoilla?

Eräässä tutkimuksessa sanottiin, että nykypäivänä yhä useammat naiset etsivät miehiä jotka eivät blokkaa luontaista feromoni tuotantoansa kemikaaleilla. Naiset eivät enää halua miehiä jotka käyttävät kemikaali deodorantteja sekä partavesiä.

Naiset valitsevat ennemmin miehen joka ei ole blokannut luonnollista feromoni tuotantoansa nenää kutittavalla kemikaali partavedellä (joille suuri osa ihmisistä on tietämättään allergisia - tottakai ihmiset ovat allergisia hajuvesien myrkyille).

Sama pätee myös miesten suhteen. Miehet valitsevat naisen jolla on luontainen seksikäs tuoksu ja aidot feromonit jotka pistää pään sekaisin ja yllättäen alkaa viemään verta alaspäin, jos ymmärrät mitä tarkoitan...

Olen täysin samaa mieltä itsekkin. Toivon ettei kukaan nainen käyttäisi turhia kalliita myrkyllisiä hajuvesiä (maksaa nyt +50e myrkkypullosta...), vaan käyttäisi luonnollisia hajuvesituotteita tai luomusaippuoita, jotka eivät blokkaa luonnollista feromoni tuotantoa ja sabotoi menestystäsi miesmarkkinoilla.

Sen huomaa välittömästi kun nainen ei ole blokannut feromoni tuontantoaan kemikaali hajuvedellä (joka alkaa kutittamaan ihmisten nenää)... Tälläiseen naiseen kun törmää niin olen heti myyty ja aina jotain jännää tapahtuu.

Onneksi tälläisiä naisia on jo paljon. Suuri osa naisista on jo ymmärtänyt tämän ja nauttiikin kilpailuetua muihin kemikaalinaisiin, jotka luotaantyöntää alfa-uroksia hirveällä allergiaa aiheuttavalla kemikaalisekoituksilla. Oletko jäänyt muita jälkeen tässä? Vieläkö käytät vanhentavia kemikaalilitkuja?

Luuleeko naiset oikeasti, että he saavat paremmin miehiä lipomalla itseensä bensiinijohdannaisia jotka blokkaavat normaalit luontaiset ihmisen pariutumistuoksut ja sekoittaa hormonit sekä aiheuttaa mm. syöpää...

Vaikka TV:n mainokset lupailevat paljon... Vaikutus on oikeasti päinvastainen. Kaupan päälle saat myös nopean vanhentumisen "hyödyt", itse tosin tykkään nauttia vain luonnollisten tuotteiden ihon parantavista hyödyistä... Mutta älä usko minua. Testaa itse ja näe.

Ihmiskunnan historiassa myrkkyjä ei ole tarvittu pariutumiseen ennenkään, eikä tarvita nytkään. Ihmiskeho osaa tehdä miehiä houkuttelevat feromonit paremmin kuin mikään tehdas maailmassa. Joten älä peitä sitä hienoa feromonia joka tekee sinusta täydellisen.

Kokeile näitä tuotteita - "a gift from God"

Minua yllätti, että nämä maailman parhaat luomusaippuat ovat HALVEMPIA kuin paikallisten markettien väsyttävät kemikaalisekoitukset. Tämän fantastisen luomusaippuan kommentteja:

"Oh MAN that's wonderful stuff!!!  Once you get past the amazingly delicious smell, you have a wonderful soap. It lathers beautifully, leaving skin smooth and moisturized. It's wonderful for shaving. It also has pieces of coconut husk in it for exfoliation. I don't think I've ever used a soap that combined good exfoliation with such a moisturizing lather. I love it. Plus, it will make your bathroom smell wonderfully."

Totta. Kylpyhuoneeni tuoksuu aina USKOMATTOMAN hyvältä. Tässäkin mielessä tämä on 'must have'.

"I've been using this soap for 2-1/2 weeks now and have had visible improvement in the clarity and texture of my skin. My enlarged pores are less noticeable and my skin just has a healthier brighter look. Anyway, I hate to sound like a lame commercial but it's definitely good soap."

"One of the best soap i ever used, the smell is perfect."

Nubian Heritage, Coconut & Papaya Soap


Kookoselta tuoksuvat naiset ovat miesten mielestä haluttavimpia

Ja muita hyvin mielenkiintoisia & seksikkäitä luomu saippua vaihtoehtoja:
http://www.iherb.com/Nubian-Heritage

On myös kiva tietää, että näiden tuotteiden tekemisessä ei kiduteta eläimiä. Valtavirran kauppojen hajuvedet usein ikävä kyllä eläintestaavat tuotteet ja kiduttavat eläimiä. En tue sellaista. Älä sinäkään, lue lisää miten kauheata teollisuutta saatat tukea"Se on pahimman luokan eläinrääkkäystä ja varmasti yksi julmimmista turhamaisuuden vuoksi tehtävistä asioista". Suosittelen ihmisiä kuuntelemaan tuota esimerkillistä rokkitähteä.


Suosittelen erityisesti samalta firmalta myös African Black Soap 'mustaa saippuaa', jota kuvaillaa sanoilla "Acne Fighting, Detoxifying & Healing".

African black saippuasta löytyy uskomattomia ylistyspuheita, syystäkin:
"Nubian Heritage Black Soap is a gift from God. Less than 4 dollars, and 1 bar last for a LONG time. Please try this before you spend your money anywhere else. My results are so amazing, that I don't have to wear foundation anymore!! I finally have the perfect skin I've been dreaming of. reduces and eliminates acne scars prevents/gets rid of white heads prevents/gets rid of pimples beautiful radiant skin (use it with a face scrubber)"

Nubian Heritage, African Black Soap Bar


Kokeile esim. seuraavanlaista tilauspakettia, verovapaasti suoraan kotiisi:

Hygieniatuote tilauspaketti esimerkki iHerb nettikaupasta

Avaa ylläoleva linkki ja näet sisällön (jota voit myös muokata):

Verovapaasti 11 tuotetta kotiisi parin klikkauksen jälkeen...

1.  Nubian Heritage, Coconut & Papaya Soap
2.  Nubian Heritage, African Black Soap Bar
3.  Xlear Inc (Xclear), Spry, Xylitol Toothpaste, Peppermint
4.  Dr. Tung's, Tongue Cleaner, Adjustable, 1 Tongue Cleaner
5.  Eco-Dent, GentleFloss, Mint, 100 yds (91.44 m)
6. Yummy Earth, Organic Refresh Mints, Wild Peppermint
7. Omega-3 Premium Fish Oil, 180 mg EPA/120 mg DHA, 100 Softgels
8. Smile Brite, V-Wave, Extra-Soft Nylon Bristles Toothbrush
9. Madre Labs, CafeCeps, Instant Organic Coffee Beverage
10. Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 Tea Bags
11. ILMAISTUOTE ($0.00): Sierra Bees, Organic Mint Burst Lip Balm

Päivitin kaikki hygieniatuotteeni yhdellä tilauksella - uskomattoman halvalla
Käytän lähes kaikkia näistä päivittäin ja monet ovat ehdottomia lempituotteitani iHerb nettikaupasta.

Löydät nämä kaikki tuotteet tästä - Alkaen kalaöljystä luomusaippuoihin, fluoriton hammastahna, hammasharja ja kielenpuhdistaja sekä luomukahvi ja tee, luomu minttukarkit suunraikastukseen, 91+ metriä hammaslankaa ja päälle vielä ILMAINEN minttu luomuhuulirasva.

Paketin hinta on iHerb ensitilaajalle $40 eli vain n. 30 euroa kaikista 11 tuotteesta. Tässä iHerb nettikaupan halpuus näkyy, pienellä rahalla saa paljon tuotteita jotka edistää elämänlaatua.

Lisäsin pakettiin jo valmiiksi ilmaistuotteen, voit lisätä yhden ilmaistuotteen per paketti täältä: http://www.iherb.com/Free-Samples

Tämä luomani tilauspaketti on verovapaa kaikille iHerbin ensitilaajille, koska ensitilaajat saavat $10 alennuksen kun tilaa yli neljänkympin edestä. Jos et ole ensitilaaja niin joudut poistamaan pari tuotetta saadaksesi paketin verovapaaksi, eli n. $47 hintaiseksi rahti mukaan laskettuna.

Valitse postitusmuoto 'International Airmail ' (hinta vain $4 Suomeen - eli halvempi kuin Suomen sisäiset postikulut), ja tämän rahdin rajat ovat hinnalle $80 ja painolle 4 paunaa eli 1814 g.

Ensitilaajan iHerb tilaus on helppoa: Paina "Proceed to checkout" ja sinun täytyy luoda iHerb tili joka tapahtuu niinkin helposti kuin syöttämällä emailisi ja keksimällä itsellesi salasana omaan iHerb tiliisi. Sen jälkeen voit valita rahtimuodon, syöttää tietosi, tarkistaa tilauksesi ja laittaa paketti tulemaan.

Tilaus onnistuu kaikilla luottokorteilla (myös Visa Electronilla).  iHerb tilauspaketti saapuu reilussa viikossa joko suoraan kotiisi tai lähimpään postiisi.

Lisää infopaketteja iHerb tilaamisesta, verovapaudesta ja muista tuotesuosituksista:
Kuinka paljolla voin tilata iHerbistä ilman veroja?

iHerb VIP-asiakkuus tarjolla nyt helposti (+Tutustu iHerb nettikaupan massiiviseen ja koukuttavaan tarjontaan!)

iHerb Suositukset Laihduttajalle

Suosittelen lämmöllä!

Miehet suosivat naisia jotka käyttävät kemikaalittomia tuotteita, koska näin naiset vanhenevat hitaammin

Voit myös katsella luonnollisten alumiinittomien deodoranttien tarjontaa iHerbistä, jos käytät niin deodorantitkin kannattaa päivittää parempaan.

http://www.iherb.com/Deodorant

Itse en tosin enää käytä mitään deodorantteja koska tuo Coconut Papaya vanilja luomusaippua riittää, ja kehujakin tulee jatkuvasti! Sama shampoon suhteen, en käytä kemikaali shampooita koska tuo saippua ajaa shampoonkin virkaa.

Nykyisin tuntuukin kuin naiset vetääntyisi puoleeni, koska erotun positiivisesti joukosta kun itseasiassa en blokkaa miehen viehättävää feromoni tuotantoa, joka vetää naisia puoleensa paljon paremmin kuin mikään kemikaalideodorantti (jotka itseasiassa kemikaaleineen karkoittaa naiset kokemuksestani).

Jos olet iHerbin ensikertalainen niin kokeile tälläistä tilauspakettia, voit asettaa kaikki tuotteet ostoskoriin ja vielä muokata tuotteita pois tai laittaa niitä lisää.

4 kommenttia:

 1. Hyvä postaus. Olen miettinyt samaa usein ja olen vakuuttunut miehen luontaisen tuoksun toimivuudesta naisten parissa. Kiitos näistä suosituksista, laitan ehdottomasti muutamia noista tuotteista tulemaan. Keep up the good work!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen myös täysin vakuuttunut aidon ominaistuoksun toimivuudesta, se toimii parhaiten olitpa mies tai nainen! Nykyisin on ihan selvää mulle, että nainen joka on käyttänyt hajuvettä ei sytytä alkuunkaan yhtä kovaa kuin upean luontaisen tuoksuinen nainen lisättynä vaikka kookosöljyn tuoksulla.

   Kookos & papaya luomusaippua ehdottomasti kokeiluun ennen kuin se loppuu varastoista! Nuo Nubian Heritage saippuat ovat jopa pari viikkoa out-of-stock kun niiden varastot loppuvat. Joten jos on nyt saatavilla niin kannattaa laittaa tulemaan.

   Parasta noissa saippuoissa on täysin luonnolliset ainesosat kuten kookosöljy, sheavoi (ja esim. aidot vaniljapavut), ei mitään kemikaaleja, pala kestää päivittäisessä käytössä väh. 4kk ja tälläisen luomusaippuan hinta on vain reilu 2e! Kaupoissa kemikaalisaippuat ovat jopa 5e hinnoiltaan. Huh huh!

   Poista
 2. Vanha postaus, mutta pitääpä sanoa tähän, että luomuinta saippuaa saat, kun teet sen itse. Olen valmistanut saippuoita useita kiloja eikä se ole edes vaikeaa. Kunhan tietää perusjutut eli rasvaa, lipeää ja vettä ja miten prosessi toimii. Hajusteet ja väriaineet on vapaavalintaisia. Lisäksi saippuanteko on hauskaa ja mielenkiintoista kemistin työtä.

  VastaaPoista
 3. Ihan loistava poustaus :-) Kiitos vinkeistä ja linkeistä.

  Oma mieheni aina kommentoi sitä, että tuoksun kookokselle :-) En käytä mitään hajusteita tai hajustettuja puhdistusaineita tai vartalorasvoja, joten ilmeisesti tuoksu tulee sisäisesti käyttämästäni kookosöljystä.

  Ja itse huumaannun siitä, kun pääsen tuoksuttelemaan hänen ominaistuoksuaan. Sen parempaa tuoksua ei maailmasta löydy <3 Paitsi sitten ilmeisesti tuo mainitsemasi saippua, joka täytyy nyt pistää tilaukseen :D

  VastaaPoista