6.9.2013

Laihduttajan esimerkkiruokailu jolla laihtuu

Esittelen ateriaesimerkin laihduttajalle jolla pitäisi laihtua melkeimpä kuka vain.

Tässäpä viimeisin ateriani:
isohko palanen voita (yli ruokalusikallinen)
kaksi kananmunaa
4 isoa siivua juustoa
3 isoa luomukurkun palasta
1 mandariini
mausteet: merisuola, kurkuma, chilijauhe, musta- ja valkopippuri
1 valkosipulinkynsi (pilkottuna raakana rasvan seassa)
Lidlin mini-mozzarella juustoa mausteeksi
hapankaalia lisäkkeeksi niin paljon kuin maistuu

Rasvaa ei tosiaankaan ole syytä pelätä kunhan ei nyt ihan liiallisuuksiin mene sen kanssa. Low fat dieeteillä ei pääse kuin lihavaksi. Munia voi nauttia niin monta kuin tuntuu menevän, nyt pärjäsin kahdella vaikka normaalisti sen kolme kokkaan. Hapankaali antaa hyviä probiootteja mahan toimintaa edistämään. Jos tuntuu että keho kaipaa lisäenergiaa niin sitä saa helposti kookosöljystä.

Ateria täyttää mahan hyvin ja pitää nälkää todella kauan johtuen suuresta rasvapitoisuudesta. Tällä aterialla ei melkeimpä voi olla laihtumatta sillä alhainen hiilihydraattipitoisuus pitää insuliinitasot matalalla ja verensokerin näin ollen stabiilina todella pitkän aikaa. Seuraavan aterian voikin napata sitten vaikka vasta kahdeksan tunnin päästä. Eli loppujen lopuksi ihan perus Zone-dieettiä tai karppausta.

Esimerkki oivallisesta laihduttajan ateriasta.

1 kommentti:

  1. Liian tiheä ateriaväli on yksi nykyajan suurimmista vitsauksista. Jooga-viisauden mukaan paras ateriaväli keholle onkin kahdeksan tuntia (minimissään kuitenkin vähintään viisi tuntia jokaiselle) sillä vain mahan ollessa tyhjänä toimivat kehon eritys- ja kuonaneritysjärjestelmät kunnolla.

    Tämä selittääkin hyvin nykyajan ylipaino epidemiaa sillä nykyisin ihmiset snackailevat tai ovat kahvitauolla vähintään kahden tunnin välein. Koita siis pidentää ateriaväliäsi. Tämä on helppoa ja vaivatonta karppaustyylisellä ruualla sillä se pitää hyvin nälän kaukana.

    VastaaPoista