tag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post1491070463085943206..comments2023-02-21T15:33:56.752+02:00Comments on Lihavasta Laihaksi: Resistentti tärkkelys nostaa rasvan palamista 23% - Esittelyssä lähes jokaisen ruokavaliosta puuttuva ruoka-aineLihavasta Laihaksihttp://www.blogger.com/profile/01468694463821052515noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-75197593112486410412015-07-18T15:33:16.136+03:002015-07-18T15:33:16.136+03:00Kiitos infosta! Käännöskukkaset aiheuttavat usein ...Kiitos infosta! Käännöskukkaset aiheuttavat usein ongelmia.Tein viimeinkin jonkinlaisen korjauksen tekstiin.Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-52118872019763155792015-07-18T15:00:40.651+03:002015-07-18T15:00:40.651+03:00 Moi. Pelkälllä riisillä tulet olemaan vaikeuksiss... Moi. Pelkälllä riisillä tulet olemaan vaikeuksissa. <br /> <br />jääkaapissa jäähdytetty valkoinen riisi sisältää resistenttiä tärkkelystä 3,44g/ 100g riisiä.<br />1 dl keittämätöntä riisiä painaa 85 g, 1 dl keittämätöntä riisiä on keitettynä n. 3 dl<br /><br />Nimittäin saadaksesi päivässä sen suositellun vähintään 20 g resistenttiä tärkkelystä pitäisi riisiä syödä: 20 g / (3,44g/100g riisiä) Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-31907620486902716792015-07-17T13:42:29.321+03:002015-07-17T13:42:29.321+03:00Jos tuo peruna ei käy, niin mikä määrä riisiä katt...Jos tuo peruna ei käy, niin mikä määrä riisiä kattaa tarpeen? Ja siis kuumana jääkaappiin kysyy blondi? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-47790150862238783292015-04-14T09:37:01.985+03:002015-04-14T09:37:01.985+03:00Selvyyden vuoksi siis olisi hyvä korjata tekstissä...Selvyyden vuoksi siis olisi hyvä korjata tekstissä ja taulukossa oleva virhe. Suomen kielen 'perunajauho' on englanniksi siis juuri tuo 'potato starch flour' eli perunatärkkelys. Amerikan mantereella myydään 'potato flour' -nimellä (yleensä kuorineen) keitettyä jauhettua perunaa, jota Suomesta ei liene helppoa saadakaan. Eli ihan lähikaupan perunajauhossa on resistenttiä Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-17076515686069905412015-03-24T23:18:09.919+02:002015-03-24T23:18:09.919+02:00mielenkiintoinen tieto kun olen itse ihmetellyt jo...mielenkiintoinen tieto kun olen itse ihmetellyt jo vuosia kun en edes pysty syömän kypsää banaania vaan minun on ne aina ostettava vihertävänä ja ainoastaan niin pystyn banaanin syömään ja riisistä olen aina tykännyt muitten kauhuksi kylmänä enemmän eli olen siis tavallaan tiedostamatta halunnut toimia oikein mutta muiden painostuksesta esim syönyt riisin väkisin lämpimänä,mutta en enää sitten Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-60821229674429296312015-03-24T16:33:44.762+02:002015-03-24T16:33:44.762+02:00Raasta raakaa perunaa veden sekaan, sekoita ja ann...Raasta raakaa perunaa veden sekaan, sekoita ja anna seistä, purkin pohjalle pitäisi muodostua perunajauhoa...Rauni Abbotthttps://www.blogger.com/profile/07190209530158855157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-52395735766602882342015-03-19T21:35:07.944+02:002015-03-19T21:35:07.944+02:00Miten toi Pofiber -perunakuitu? Siinä on tosi palj...Miten toi Pofiber -perunakuitu? Siinä on tosi paljon kuitua vrt 100g, mutta onko resistenttiä?Kaisahttps://www.blogger.com/profile/05636099595009233997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-57772573986389617662015-01-29T10:56:22.592+02:002015-01-29T10:56:22.592+02:00Lyhyesti sanottuna joo. Itse suosin basmati riisiä...Lyhyesti sanottuna joo. Itse suosin basmati riisiä (58) sillä sen glykeeminen indeksi on reippaasti jasmiini riisiä (109) alhaisempi. Hyvä kastike runsaalla määrällä mausteita ja chiliä tietenkin lisäksi, esim. Pirkan korma kastike maistuu silloin tällöin vaikka onkin ns. prosessoitu elintarvike. Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-30629769740088098922015-01-28T14:04:29.512+02:002015-01-28T14:04:29.512+02:00eli luomuperunat ja vaikka jasmiini riisi jäähdyte...eli luomuperunat ja vaikka jasmiini riisi jäähdytetään jääkaapissa ja sitten voin syyä ne, vaikka lihan kanssa?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08986089417985295629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-29167240729224374802015-01-09T11:50:20.410+02:002015-01-09T11:50:20.410+02:00Sen tarkempaa vastausta en osaa antaa kuin että ke...Sen tarkempaa vastausta en osaa antaa kuin että keitetty ja sitten jäähdytetty perunatärkkelys sisältää 3,8g/100g resistenttiä tärkkelystä. Eli ei mitenkään erityisen merkittävästi.Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-39414654274462253262014-12-06T10:50:07.156+02:002014-12-06T10:50:07.156+02:00Resistentti tärkkelys jälleen Dave Aspreyn ja Dr. ...Resistentti tärkkelys jälleen Dave Aspreyn ja Dr. Grace Liun käsittelyssä, tällä kertaa hyvällä äänenlaadulla: <a href="https://www.bulletproofexec.com/dr-grace-liu-fixing-the-gut-microbiome-with-resistant-starch-and-probiotics-177/" rel="nofollow">Dr. Grace Liu: Fixing the Gut Microbiome with Resistant Starch and Probiotics – #177</a>. Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-67744296713946722222014-10-12T09:07:24.643+03:002014-10-12T09:07:24.643+03:00Onko kellään tietoa onko jäähdytetyssä kiisselissä...Onko kellään tietoa onko jäähdytetyssä kiisselissä resistetttiä tärkkelystä?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-43459703857898692382014-09-26T19:57:10.588+03:002014-09-26T19:57:10.588+03:00Joo kylmän veden kanssa ihan lasissa. Kuumaan vete...Joo kylmän veden kanssa ihan lasissa. Kuumaan veteen ei kannata pistää sillä tämä tuhoaa resistentin tärkkelyksen.Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-37883214161570153652014-09-26T16:19:03.083+03:002014-09-26T16:19:03.083+03:00Moro
Siis otatteko perunajauhot veden seassa vai m...Moro<br />Siis otatteko perunajauhot veden seassa vai miten?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-19070556626191877802014-08-23T11:50:13.048+03:002014-08-23T11:50:13.048+03:00Hei. Vaikutukset ovat varmaan ihan yksilölliset (m...Hei. Vaikutukset ovat varmaan ihan yksilölliset (myös tuleeko kaasua vai ei) riippuu ihan ihmisen mikrobiomin eli bakteeriston koostumuksesta ja kunnosta. Itse pääsin eroon kovista mahakivuista ja ripuloinneista. Toinen hyvin selkeä vaikutus resistenttiä tärkkelystä käytettäessä on parantunut isojen aterioitten sieto, väsyttää selkeästi vähemmän isojen aterioitten jälkeen luultavasti parantuneen Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-42022437071352056842014-08-19T18:28:27.327+03:002014-08-19T18:28:27.327+03:00Mielenkiintoista. Eli jos alan ottaa tuota, miten ...Mielenkiintoista. Eli jos alan ottaa tuota, miten sen pitäisi vaikuttaa? Saattaa vähän pierettää, mutta mitä muuta? Mistä tiedän sen tehoavan?<br /><br />Ajattelin tuota kolmen konstin luomuperunajauhoa kokeilla.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-79642831574911119202014-05-25T16:17:41.189+03:002014-05-25T16:17:41.189+03:00Joo näin mäkin sen ymmärsin. Suosin tosin luomumer...Joo näin mäkin sen ymmärsin. Suosin tosin luomumerkkiä itse ainakin.<br /><br />Resistentti tärkkelys jälleen käsittelyssä The Bulletproof Executive podcastissa:<br /><a href="https://www.youtube.com/watch?v=JsY6wsdKDx4" rel="nofollow">#124 Resistant Starch Revealed with Richard Nikoley and Tim ("Tatertot") Steele – Podcast Youtube</a>. <a href="http://www.bulletproofexec.com/Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-63660137841690437912014-05-19T14:38:10.875+03:002014-05-19T14:38:10.875+03:00Ymmärsinkö oikein että Kolmen konstin perunajauho ...Ymmärsinkö oikein että Kolmen konstin perunajauho antoi tulokset 55,8 g / 100 g ja60,7 g / 100 g.<br />http://www.erimenu.fi/media/uploads/image/kk_perunajauhot_3.jpg<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-69826510138687931752014-05-12T12:01:22.577+03:002014-05-12T12:01:22.577+03:00Sori että vastauksessa kesti. Jaa-a, asiasta en se...Sori että vastauksessa kesti. Jaa-a, asiasta en sen enempää tiedä kuin mitä Richard Nikoley sanoo tuolla:<br />http://freetheanimal.com/2013/12/everybody-resistant-starch.html#comment-554848<br />"We’ve been over this a million times. BRM is just a packager/marketer and their info is wrong. We’ve contacted the manufacturers.<br /><br />It’s raw PS. We’ve moved beyond that because all you Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-33171657053352930172014-05-06T10:39:51.831+03:002014-05-06T10:39:51.831+03:00Eipä mitään. Edelliset olivat normaalin tulokset.
...Eipä mitään. Edelliset olivat normaalin tulokset.<br />"Molemmat tulokset ovat natiivista perunajauhosta.<br />Luomu perunajauhon tulokset olivat:<br />58,0 g / 100 g ja<br />57,69 g/100g"<br /><br />Mitäköhän eroa tälla sitten on verrattuna Bobs Red millin? Ainakin hinta on monenkertainen, yli 6€ postikulujen kanssa. Onko niin että tuota bobs red millin tuotetta ei ole ollenkaan minä taaasnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-35845020979012291632014-05-05T18:04:23.596+03:002014-05-05T18:04:23.596+03:00Kiitos infosta. Näyttää olevan erinomainen tuote r...Kiitos infosta. Näyttää olevan erinomainen tuote resistentin tärkkelyksen saantiin. Toinen tulos on ilmeisesti luomusta ja toinen normaalista vai ovatko nuo kahden eri testin tulokset?Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-10551605194389129802014-05-05T15:53:22.783+03:002014-05-05T15:53:22.783+03:00Finnamyl vastasi spostiini liittyen RS:n.
"T...Finnamyl vastasi spostiini liittyen RS:n.<br /><br />"Tästä resistentistä tärkkelyksestä meiltä on kyselty nyt muutamia kertoja ja<br />niinpä päätimme teettää analyysit.<br />Natiivin perunajauhon tulokset ovat olleet seuraavanlaiset:<br />55,8 g / 100 g ja<br />60,7 g / 100 g"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-23828203478066761512014-05-01T16:46:53.012+03:002014-05-01T16:46:53.012+03:00Resistentti tärkkelys nyt käsittelyssä: The Bullet...Resistentti tärkkelys nyt käsittelyssä: <a href="https://www.youtube.com/watch?v=LfGn5P20O9c" rel="nofollow">The Bulletproof Executive Podcast #117 Uncovering Resistant Starch w/ Dr. Grace Liu</a>Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-1024054647074422312014-04-28T18:05:40.344+03:002014-04-28T18:05:40.344+03:00Kiitän, korjaan sen verran että googlettamalla sel...Kiitän, korjaan sen verran että googlettamalla selvisi että nimi on Semper Pofiber. Pitänee testailla jos sattuu kaupassa näkemään.Jannehttp://lihavastalaihaksi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3894956091282248369.post-65422469032543834332014-04-28T16:42:04.065+03:002014-04-28T16:42:04.065+03:00Semperillä on Profiber-niminen tuote joka on Perun...Semperillä on Profiber-niminen tuote joka on Perunatärkkelystä. Löytyy useimmista ruokakaupoista gluteenittomasta hyllystä. Anonymousnoreply@blogger.com